От: Пари от интернет
За такива като теб за измислили инструменти за автоматично правене на пари:
adsense autopilot
make money online autopilot
autopilot website
Аз лично не съм си купувал подобни инструменти, защото си ги пиша сам, но рекламите звучат убедително.
Само внимавай да не те излъжат да
търгуваш на Форекс с някой софтуер "автопилот", защото гаранцията за загуба на пари е над 90%. Също толкова е гаранцията за загуба на пари (или малко повече), ако търгуваш без софтуер
Имай предвид, че сериозни резултати без учене много трудно ще постигнеш. Като начало ти препоръчвам да научиш HTML и да се запознаеш със системи за управление на съдържанието - Blogger, Wordpress и др.
Искам да си докарвам някакъв доход от интернет,може да е страшно малък,но да е доход, да изпитам това чуство
Какво значи "страшно малък" доход? Доколкото разбирам искаш да се занимаваш с това заради тръпката от възможна печалба - приемаш го за нещо като хазартна игра... В такъв случай си потенциална жертва на рекламиращите
стоки и услуги свързани с търговията на Форекс - пази се от тях! Ако усетиш, че много ти се приисква да търгуваш на Форекс - веднага тичай при психиатър
Далеч по-безопасен начин да "изпиташ чувството" е да си направиш един блог на Blogger - става много лесно. Пишеш нещо на английски (в краен случай - на български), регистрираш се в AdSense и слагаш реклами. Съществува вероятност (много малка, ако не оптимизираш) страницата ти да излезе на първо място в Google за много търсена дума и да изкараш много пари. Това, което ще изгубиш е времето, което отделяш, а печалбата ще бъде това, че покрай тази работа ще си прочел това-онова и евентуално ще си научил неща, които ще ти помогнат. Ако се опиташ да мамиш и да щракаш сам на рекламите си, ще научиш, че с измама не става - ще ти изтрият акаунта и няма да помиришеш пари.
Обърни внимание, че от Форекс печелят със сигурност посредниците и тези, които ги рекламират. Тези, които имат за цел да извличат печалба като търгуват, обикновено губят (много малка част от тях печелят).
Виж какво бях писал в тази тема:
http://www.predpriemach.com/showpost.php?p=67841&postcount=12