Партньорски линкове

hatre

Active Member
Чувам че Г мразил партньорските линкове, а аз искам да сложа един към подобен сайт, защото част от тематиката се намира в него, той е по-специализиран.. Другата цел е, че като го поставя във менюто и футъра ще е малко по-авторитетно. И се чудя, дали да го сложа защото сайта е на 4 месеца, follow или no-follow с или без ключова дума на Г може да не му хареса и още повече е другия сайт (към който ще е линка) е exact match на кирилица

От: Партньорски линкове

Абе не знам дали гугъл мрази, ама в моята ниша първия сайт, който е има доста входящи линкове от сайдбарове, точно парньорски. То вече не знам дали някой знае каков иска Гугъл, като жена в цикъл е :D

Има една теория че в някои случи партньорските линкове оказват най-голямо влияние и за това Г ги мрази, защото не може да ги игнорира, те не са спам или нещо такова. И друга че ако някой сайт има много партньорски линкове може да го скапят

Ами мисля , че ако сайта има 4-5 линка партньорски е добре, но ако има повече няма смисъл да се бориш за линк там, едва ли ще има голяма тежест. И аз оттук знаех, че вече са минало тези линкове, но на практика не са точно така нещата, в моята ниша, сайт с такива линкове вече 2 години някъде е на всички 1-ви позиции по всички думи. Разбира се има линкове от сателитки и артикъл директории, но предполагам че и партньорските помагат. Още повече, ако са тематични е супер, за жалост не във всички ниши могат да се намерят такива :)

А как може да се разбере дали линковете изобщо помагат за по-високо класиране в СЕРП-а ?

Горе