M mariya_velcheva New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 18 Май 2015 #41 От: Перифразиране и превод на статии ENG <=> BG (на ниски цени) Дай ми координати за връзка на ЛС.
Иван_Станков Member Рейтинг - 100% 9 0 0 19 Октомври 2015 #42 От: Перифразиране и превод на статии ENG <=> BG (на ниски цени) Колеги, приемам нови поръчки
B bluefighter Active Member Рейтинг - 100% 10 0 0 3 Ноември 2015 #43 От: Перифразиране и превод на статии ENG <=> BG (на ниски цени) Ползвах услугите на колегата и се справя наистина много добре. Благодаря и успех в работата!
От: Перифразиране и превод на статии ENG <=> BG (на ниски цени) Ползвах услугите на колегата и се справя наистина много добре. Благодаря и успех в работата!
redrum Well-Known Member Рейтинг - 100% 23 0 0 3 Ноември 2015 #44 От: Перифразиране и превод на статии ENG <=> BG (на ниски цени) Колега, пиши на ЛС.
Иван_Станков Member Рейтинг - 100% 9 0 0 3 Ноември 2015 #45 От: Перифразиране и превод на статии ENG <=> BG (на ниски цени) bluefighter каза: Ползвах услугите на колегата и се справя наистина много добре. Благодаря и успех в работата! Увеличете... Благодаря, подобно redrum каза: Колега, пиши на ЛС. Увеличете... Имате ЛС.
От: Перифразиране и превод на статии ENG <=> BG (на ниски цени) bluefighter каза: Ползвах услугите на колегата и се справя наистина много добре. Благодаря и успех в работата! Увеличете... Благодаря, подобно redrum каза: Колега, пиши на ЛС. Увеличете... Имате ЛС.
Иван_Станков Member Рейтинг - 100% 9 0 0 6 Ноември 2015 #46 От: Перифразиране и превод на статии ENG <=> BG (на ниски цени) Приемам нови поръчки, колеги.
Иван_Станков Member Рейтинг - 100% 9 0 0 13 Ноември 2015 #47 От: Перифразиране и превод на статии ENG <=> BG (на ниски цени) Свободен съм за приемане на нови поръчки.
От: Перифразиране и превод на статии ENG <=> BG (на ниски цени) Свободен съм за приемане на нови поръчки.
S Savasana Member Рейтинг - 0% 0 0 0 14 Декември 2015 #48 От: Перифразиране и превод на статии ENG <=> BG (на ниски цени) Писах на ЛС, ако може да ми отговориш, а ако не си получил да ми оставиш e-mail, skype за контакт. Благодаря.
От: Перифразиране и превод на статии ENG <=> BG (на ниски цени) Писах на ЛС, ако може да ми отговориш, а ако не си получил да ми оставиш e-mail, skype за контакт. Благодаря.