И пак е ей така хвърлено на вятъра. Аз съм кралят на шаманите. А ходи доказвай, че не съм...
Кои хора учиш? Кажи 3ма, които си научил? 3ма, не повече. Фундаментални неща във фитнес тренировките? Кои? Че при изтласкване издишаш ли?
Аз нямам колебания в нищо, ако ме познаваше, щеше да знаеш. А неуспехите ми - е, всеки е грешал. И аз се уча от моите. А за психоаналитик не ставаш. Ще е много жалко, ако това ти е третата диплома...
И да, мисля преди да пиша. Ти - не. И си личи от първият ти пост, тип: "аз съм краля на света и съм тук да ви науча как и вие да станете като мен"...
На 36 години с 20 години опит като икономист и медик? Продаването на картинки от дъвки "Турбо" не те прави икономист, а изкарването на курс по БЧК не те прави доктор. Тези неща не са ли ти ги казвали?
И за да завърша сериозно. Виж рекламата на наколенките - дъртия пич излиза, казва как се казва, показва се, изкарва някакво твърдение, казва ти колко струва неговото изобретение и те оставя да се ровиш за него и ако прецениш, да му се довериш и да му дадеш малко пари.