L Lookfin Member 1 Февруари 2011 #1 Имате ли някакви наблюдения, колко от БГ потребителите (като процент) са с активирано и съответно деактивирано персонализирано търсене? Става въпрос за опцията на Гугъл в "посетени сайтове".
Имате ли някакви наблюдения, колко от БГ потребителите (като процент) са с активирано и съответно деактивирано персонализирано търсене? Става въпрос за опцията на Гугъл в "посетени сайтове".
traki Member 1 Февруари 2011 #2 От: Персонализирано търсене интересно как някой може да има такива данни
T topweb Member 1 Февруари 2011 #3 От: Персонализирано търсене 99% от хората са с активирано персонализирано търсене, тъй като това е дефолтната настройка.
От: Персонализирано търсене 99% от хората са с активирано персонализирано търсене, тъй като това е дефолтната настройка.
Frik Active Member 2 Февруари 2011 #4 От: Персонализирано търсене Аз съм от останалите 1% ... драсни ме моите сайтове да изкачат на първо място... (въпреки, че целя точно това...)
От: Персонализирано търсене Аз съм от останалите 1% ... драсни ме моите сайтове да изкачат на първо място... (въпреки, че целя точно това...)