Приемаме го в парламента!Аз не знам какво ви е виновен Мат Кътс.
Той е просто едно лице за пред медиите, на което от 10 думи 9 са му лъжа.
Аз не знам какво ви е виновен Мат Кътс.
Той е просто едно лице за пред медиите, на което от 10 думи 9 са му лъжа.
John Mueller каза:We're already mostly ignoring those links (just like we're ignoring the "web 2.0" / Pinterest / YouTube / article / etc links), but if you see them and want to make sure that they're not causing any issues, disavowing them is fine.
Предлагам да го"въобразим кът жена", да му сложим табела на врата м@ма ви сиганска и да го пуснем в Столипиново.
Гугъл е частна фирма и може да прави каквото си иска. Станете големи като Гугъл и ще може да правите каквото си искате, и тогава вас ще искат да пребиват!
Ние сме потребители на частната фирма Гошо и ползваме услугите и, даже правят пари на наш гръб. Нямаме право да изразим мнение ли? Не можем да се възмутим от некадърните им услуги ли?
Това е то частната фирма - да прави пари от твоя и моя гръб. И това е мое и твое право - да изразим недоволство, че не ни дават да крадем безпрепятствено от тях стока (т.е. да правим пари на техен гръб). Истината е, че ни отпускат по малко "гювеч", но ако решат, могат и да ни отрежат, да спрат и затрият фирмата и те и фамилиите им да си живеят с парите едно хилядолетие.
На мен ми е смешно това - да казваме на една частна фирма какво да прави и как да продава стоките си. Все едно да кажем на Ролс Ройс или Ферари да продават автомобилите си по 1 000 евро и да ни осигуряват безлимитен кредит, защото не можем да си позволим да им купим автомобилите на тяхната цена! Смешна работа!
Просто трябва да гледаме да се развиваме, за да станем големи и ние да можем да определяме правилата и другите да се съобразяват с нас, а не ние с тях!
Не знам, но мисля че Марк Цукърбърг заслужава някое нетрадиционно мъчение.
Ей сега го гледах, Кървавият орел ще свърши работаТъкмо днес гледах новата серия на Викингите, много добра идея показаха. Разпъване "Орел".
Гръдният кош се отваря откъм гръбнака, ребрата се разпъват като криле, а белите дробове се премятат на раменете.
И така докато човека умре.
Адски болезнено било. Викингска му работа!
Ей сега го гледах, Кървавият орел ще свърши работа