И на мене тая държава не ми е дала нищо въпреки, че както казваш съм - малък. Точно по тая причина бях избягал с идеята да не ми стъпи тука крака повече, но се осъзнах и се върнах. Нашето си е наше.
Колкото до висшето образование - ако ще и 5 висшете да имаш това не е никаква гаранция, че ще си успешен човек по простата причина, че не от тия знания зависи как ще ти се развие живота, а от куп други качества. Аз висше НЯМАМ - ще изкарам един ден като си подредя живота.
А на чисто политическа основа - ненавиждам ги всичките, по простата причина, че всички големи използват малките като колониалисти. Винаги съм смятал, че трябва да има общобалкански националсоциалистичен съюз - сърби, гърци, румънци и ние, но това е друга тема. Сега ще ми кажеш .. "не може да стане това" и аз вероятно трябва да ти отвърна със същото "живееш в миналото явно"
.. Относно случката - никой не трябва да има правото да се бърка в личните ни дела в България - а то какво става? ЕС ни казват постоянно какво да правим, Турция се мъчи да си върне нещата от едно време??
И точно тук е проблема - народът е гладен, и точно защото е гладен, за това малко хора виждат проблемите. Повечето са се навели на долу да си търсят коричката хляб и само гледат как да си платят сметките. В момента в който човек започне да си оправя тия неща без проблеми започва да надига глава и да вижда как стоят нещата, да започва да има мнение и да иска да се вземе под внимание мнението му. За това и се казва, че гладен човек се контролира по-лесно от глупав човек.