Не поряза ли поне един? :mrgreen:А аз изкарах един чудесен ден. Цял ден подстригвах готини млади хора и изобщо нямах никакви проблеми. Чух хубави новини, а сайтовете ми са си в ред.
А аз изкарах един чудесен ден. Цял ден подстригвах готини млади хора и изобщо нямах никакви проблеми. Чух хубави новини, а сайтовете ми са си в ред.
Rak, ти си била опасна. Виждам, че познаваш добре сценария на horror филмите. Не изчезва ли безследно някой недоволен клиент от време на време?Никого не порязах и всичките си бяха много чисти, даже някои пожелаха да ги измия пак. При мен е предимно младежка клиентела. Ама котарака ми беше отвън в градината, ако бях отрязала някое ухо, нямаше да стане зян
Мм..
Оригнах се през носа и се задавих много лошо..
За малко да умра.. ;D
Слава богу, за 10 години съм имала само два неприятни момента и то не по моя вина. Ако ми обяснят какво искат, няма проблем, затова съм приготвила удобни класьори със снимки и ми показват как да ги подстрижа и готово - няма проблем. Обаче един ден се изкефих яко - един 18-годишен многознайко, който се подстригва супер стандартно, обаче ме върти около 45 минути с претенции, веднъж идва и казва - искам отзад с втори номер, отгоре с трети. Аз тъкмо да взема да му обяснявам какво ще се получи и се спрях - викам си, абе дай да го подстрижа така, пък да видим мистър чалъмар какво ще прави - о, блажен миг - за 5 минути го остригах и той се гледа, гледа, гледа, мисли и накрая си плати и си отиде супер изненадан от голата си глава. Следващия път като дойде доста се замисли какво говори и си го подстригах както обикновено, ама си беше кротък - за 20 минути беше готов. За три лева подстрижка какво искат - фасоните в скъпите салони.Rak, ти си била опасна. Виждам, че познаваш добре сценария на horror филмите. Не изчезва ли безследно някой недоволен клиент от време на време?