Само са предупредили своите хора с рязаните пишки да не са в сградите
Норт, бях чел интервю с един от архитектите на кулите, който каза, че всяка една от тях можела да издържи два, дори три самолета да се врежат в нея, без да падне изцяло. Падането им удивително прилича на контролирано събаряне. Отделно нали е имало и трета сграда, по-ниска от двете кули, която не я удря самолет, но и тя пада по същия начин...Мегаконспиративната теория, че американците са си съборили сградите сами според мен е по-малко вероятна. Десетина години преди това също е имало атентат в сградите - но за тях не се твърди, че са дело на американците.
За мен има две неща, които не са случайни и няма как да се обяснят чрез никаква пропаганда:
1. 11 Септември или 9/11 както го наричат там. 911 им е спешния телефон- цифри до болка втълпени в главата на всеки американец още от най-ранно детство.
2. "Самолета" край Пентагона- една голяма дупка, без парче от седалка, обшивка, крило и т.н. в радиус от няколко километра. Да не говорим за двата 6 тонни двигателя Ролс Ройс, които няма как да се изпарят, понеже керосина при възпламеняване развива около 1700-1800 градуса, а чугуна и сплавите му се топят почти на двойно по-висока температура. И още и още...
Гледал съм го няколко пъти. И там доста добре обясняват нещата. То и за бостънския маратон имаше доста теории, че ранените са актьори...Документалният филм Zeitgeist е перфектен и става въпрос точно за тези неща. Мисля, че доста са го гледали, но все пак, ако не сте - гледайте го!
Норт, бях чел интервю с един от архитектите на кулите, който каза, че всяка една от тях можела да издържи два, дори три самолета да се врежат в нея, без да падне изцяло. Падането им удивително прилича на контролирано събаряне. Отделно нали е имало и трета сграда, по-ниска от двете кули, която не я удря самолет, но и тя пада по същия начин...
Прекалено елементарно ми се вижда цялата тази ситуация - американците сложили бомби, а терористите отвлекли самолетите. Работа в екип :mrgreen: Като така дават повод на американците след това да се борят срещу самите тях..
Не знам архитектите до този момент при строеж на сгради да са взимали предвид евентуален сблъсък от самолет. Никой не е мислел, че такова нещо може да се случи.
Книгата е издавана на български още преди 1944 г. За тях говори и Хенри Форд (същия с автомобилите) в най-известната си книга на конспиративна тематика.Дейвид Айк ги раздуха тези протоколи преди около 20на години. Еврейска конспирация... Прочетете книгата му "Бунтът на Роботите" там много от конспиративните теории са "обяснени"