Печат на снимка.. като картина

devilx

Well-Known Member
Здравейте,

правя изненада на приятелката и трябва да ми печатат 1 снимка , трябва да се получи като картина в размер 70х50 см. примерно и да се сложи рамка а-у , някой знае ли откъде мога да си поръчам да стане по бързичко, щото срока ми е 25 този най късно, а снимката ще мога да предоставя понеделник. Някой ако знае някаква печатница онлайн и да може да работи с еконт , пък ако са в пловдив мога и лично да отида.. в какъв формат да приготвям снимката , може би на фотошоп ще е да остане PSD или jpg e добре.

Насочвайте ме...
 
От: Печат на снимка.. като картина

Първо трябва да я сканираш качествено. После да намериш рекламна къща - не печатница. После им пращаш файла през ФТП - по куриер /флашка/ или по пощата - ама са файлове над 50 мб или през дир.бг.

Те правят предпечатната подготовка. Пращат ти за одобрение. Пращат го на печатница или си го пускат на собствените принтери. Плащаш по банка или в офиса им или по куриер.

От 50 до над 150 лв............ оферта.

Свържи се с тези: http://www.atera.bg/ кажи им, че Стамен Стаменов те праща. Пък дано и аз намажа една тъмна бира :)
 
От: Печат на снимка.. като картина

Да я сканирам ? Направо ще е в jpg формат , но трябва да стане бързо и каква хартия се ползва щото в нета проверих и видях че може да се печата върху КАНАВА , каквото и да е това.
 
От: Печат на снимка.. като картина

Ти май не си ме разбрал. Но както си прецениш. Свърза ли се с хората от сайта.
 

Горе