Печат на снимка

Здравейте колеги, някой от вас знае ли как да направя примерно дадена снимка и отдясно долу да си сложа името на сайта ми, направих го преди в някакъв онлайн фотошоп сайт, но сега ако го направя пак няма да стане едно към едно, как да го направя всеки път примерно на дадена снимка да си го слагам този сайт там отдолу? Благодаря ви предварително :)

От: Печат на снимка

Този надпис може да го слагаш само на твои снимки, ако го слагаш на други снимки, рискуваш да загазиш.

С програма Picasa може да експортнеш една или цяла папка и да му дадеш watermark и там да пише каквото искаш.

С IrfanView става същото.

но както те съветват гледай снимките да са твои или без авторски права.

Този надпис може да го слагаш само на твои снимки, ако го слагаш на други снимки, рискуваш да загазиш.

И как ще загази? :lol::lol: , да не би да му поръча някой убийството :lol: , като почнете да ги пишете едни такива, много смешно ми става.

по темата по-ДРОБНО - има плъгини за уордпресс, къстом пхп скриптове, плъгини за всички кмс, най-вече за уордпресс.

Последно редактирано:

Чак да загази не мисля, но ако снимката вече е използвана, трудно ще се индексира от търсачката.

Мисълта ми беше, че имам страница която прави по 10к+ лайк на снимка, и искам да си слагам нещо като лого на снимката към сайта, така ще се увеличат 'директно посещенията :)

FastStone Photo Resizer - воден знак където искаш и с каквато плътност го искаш

И как ще загази? :lol::lol: , да не би да му поръча някой убийството :lol: , като почнете да ги пишете едни такива, много смешно ми става.

Ми нека да ти става смешно. Ти се смей, но на мен ми се плаче, като видя колко снимки са ми крали. И не само снимки... .
Вече има осъдени за точно това - ползване на снимки без разрешение. И съм се решил когато набарам някой да ми краде снимките, да го съдя.
Ти си се смей колкото си искаш, но някой ще плаче.

Последно редактирано:

Да, и мърмота завива шоколада. Кои снимки са ти откраднали точно? Моля ви се, без клишета, а осъдени ако може да ми посочиш, че не се сещам.

Кои снимки са ти откраднали точно? Моля ви се, без клишета, а осъдени ако може да ми посочиш, че не се сещам.

Не съм длъжен да ти казвам това, особено както сега се заяждаш и подиграваш.
А това, че не си информиран за проблема със осъдените за снимки, говори за твоята култура и информираност. Потърси и ще намериш.

Toчно защото съм много добре информирам за авторските права и знам, а ти ако си чел или чул от някого - гошо му бил казал, че комшията на брат му бил ОСЪДЕН заради авторски права на снимка - не е нужно дори да го коментирам това.

Не от Гошо, от първа ръка. Но хайде да спрем, няма смисъл, просто имаме различни гледни точки и различна опитност по въпроса, и за това и имаме различни мнения. Просто исках да предупредя човека да внимава с чуждите снимки и да ползва само свои материали или такива които са с права за ползване и редакция, както и го посъветва lowriderzzz.

Е кое е от първа ръка? Ти ли си осъдил някой или тебе са те осъдили? :lol:

Горе