От: Пир по време на чума 1996 година.
Мда, има много послание в това клипче. Всичките мошеници на едно място, някои живи, други не толкова, трети издигнали се. Не знам, но на мен ми прави впечатления много неща, ще изброя основните:
* Същите грозни мутри пак си ги гледаме. Да не кажа, че и резултати са същите. Или казано на друг езин, не може със старите к*рви да правим нов бардак.
* По-големи прозорци не успяха да сложат, за да ги гледа народа как се прасят. Това е липса на всякакъв етикет. Тотална деградация.
* Некъв съмнителен бизнесмен спонсорира гала вечеря. Е това направо не знам къде да го класирам.
* Обикновено празнуваш и го правиш на всеслупание когато си си сръшил работата и имаш добри резултати за теб и за народа. А тук некви инфлации по 300%. Добре, че мигрираме от комунизъм към псевдо демокрация, че да е влезнал някой с машин гън да им направи шоуто.
* Липса на всякакви човешки навици - всеки яде като за последно там, един не се отлепи от телефона си. Абе поне като те снимат гледай да изглеждаш представително, а не все едно са те пуснали от гората в залата.
* Всичките имат такова чувство за хумор там, че Къцито може само да седи и да се радва. Ама то плосък мозък какво да роди. Самата идея, че не се справят в професионален план е достатъчно да ни стане ясно, че няма какво да очакваме в личен и по-конкретно в комуникацията. Познавам един депутат, няма такова дърво. Тия също - пънове, недоклатени.
Има и други, но това ми прави най-кофти впечатление. Не стават и това е.