Няма и как да поеме проект. Гледаш репутацията, гледаш правописните и граматични грешки, гледаш изразяването, показващо що за човек е.Гледам ти простотиите от 6 мес, аре спри са малко, това, че на теб не ти дават работа ....
Няма и как да поеме проект. Гледаш репутацията, гледаш правописните и граматични грешки, гледаш изразяването, показващо що за човек е.
@Blinky писах го и в други теми, пак напомням, защото бездействието няма да реши проблема. Мисля, че е крайно време форумът да бъде изчистен от подобно отношение и професионализъм.
Аз извършвам тези дейности, но мнението ми по никакъв начин не е породено от това.аз нито купувам статии, нито пиша, нито имам интерес от нишата, просто давам приятелски съвет, ама момата не поема
Ето това е приказка Така де, не може на всеки новодошъл да се влиза така грозно, остро и злобно. Хубаво е, че до ден днешен някои правят първите си стъпки в кариерата точно тук.Мерси за репорта, или споменаването ми в темата. Взети са вече мери.
Мислех, че нещата ще се оправят при това момиче, но уви, стават по-зле. И почти нямаше тема от копирайтър, която да не бъде осмапена така грозно от нея.Аз извършвам тези дейности, но мнението ми по никакъв начин не е породено от това.
Ето това е приказка Така де, не може на всеки новодошъл да се влиза така грозно, остро и злобно. Хубаво е, че до ден днешен някои правят първите си стъпки в кариерата точно тук.