realdark Member 24 Декември 2008 #1 Я кажете какво ви се падна от питката :mrgreen:. Аз се отчетох с паричката и "Цели се в луната, дури и да я пропуснеш ще бъдеш сред звездите" . Ваш ред е.
Я кажете какво ви се падна от питката :mrgreen:. Аз се отчетох с паричката и "Цели се в луната, дури и да я пропуснеш ще бъдеш сред звездите" . Ваш ред е.
bgkulinar Well-Known Member 25 Декември 2008 #2 От: Питката Ние не сложихме тази година, но аз си тегля от тук.
Moko Well-Known Member 25 Декември 2008 #4 От: Питката и аз си дръпнах от там и ми се падна Кариера Без съмнение заслужаваш повишение:d
CrAzY-MaST Well-Known Member 26 Декември 2008 #5 От: Питката паричката от питата в къщи а от сайта - "Кариера - Летвата високо вдигаш в службата стремглаво се издигаш" дано да е вярно :d p.s. весела Коледа на всички
От: Питката паричката от питата в къщи а от сайта - "Кариера - Летвата високо вдигаш в службата стремглаво се издигаш" дано да е вярно :d p.s. весела Коледа на всички
Blinky Owner 26 Декември 2008 #6 От: Питката Аз взех Успехи в кариерата и Успех....един път общо, един път по-конкретно. Абе пожелавам на всички много успехи във всяко едно отношение. И много здраве.
От: Питката Аз взех Успехи в кариерата и Успех....един път общо, един път по-конкретно. Абе пожелавам на всички много успехи във всяко едно отношение. И много здраве.
veselin.us New Member 27 Декември 2008 #7 От: Питката bgkulinar каза: Ние не сложихме тази година, но аз си тегля от тук. Увеличете... Тая баница се върти като рулетка :lol:
От: Питката bgkulinar каза: Ние не сложихме тази година, но аз си тегля от тук. Увеличете... Тая баница се върти като рулетка :lol:
coolice Owner 28 Декември 2008 #8 еи тия къртят Прикачени файлове pitka.jpg 53.8 KB · Преглеждания: 12