takamato Active Member 24 Май 2008 #1 ем...... понапихме се... включвай скайп и търси "dark6devil" - колкото повече - толкова повече... идвайте на пиянска конференция
ем...... понапихме се... включвай скайп и търси "dark6devil" - колкото повече - толкова повече... идвайте на пиянска конференция
takamato Active Member 24 Май 2008 #3 От: Пиян си търси комбина в скайп Viko каза: Е ного рано бе ?! :d Увеличете... eee 24 май е... има ли живи?
От: Пиян си търси комбина в скайп Viko каза: Е ного рано бе ?! :d Увеличете... eee 24 май е... има ли живи?
Cybertack New Member 25 Май 2008 #4 От: Пиян си търси комбина в скайп То никой няма Ама хайде де BLADE_SOUNDTRACK_TECHNO_THE.MP3
Viko Well-Known Member 25 Май 2008 #5 От: Пиян си търси комбина в скайп Айде вече и аз съм пиян може да ме намерите : vikoo92
Cybertack New Member 25 Май 2008 #6 От: Пиян си търси комбина в скайп Аве дали всички са припаднали ??? Ах чакай Viko е на линия
ilianskim New Member 25 Май 2008 #7 От: Пиян си търси комбина в скайп Аз съм направо разярен толкова рано и се прибрах
Cybertack New Member 25 Май 2008 #8 От: Пиян си търси комбина в скайп Оффффффф след толкова пиене отново трезвен, мого скапано
Sobieski Well-Known Member 25 Май 2008 #9 От: Пиян си търси комбина в скайп жалко вчера така се напих че хич не ми беше до форуми направо си легнах :d
От: Пиян си търси комбина в скайп жалко вчера така се напих че хич не ми беше до форуми направо си легнах :d
Cybertack New Member 25 Май 2008 #10 От: Пиян си търси комбина в скайп Всички пили а ние едвам едвам с Viko се "чухме" само за малко
Viko Well-Known Member 25 Май 2008 #11 От: Пиян си търси комбина в скайп Само ние сме оцелели затова :d
Cybertack New Member 25 Май 2008 #12 От: Пиян си търси комбина в скайп Ахахах май си прав Гледай то още лека по лека сега се съвземат
Sobieski Well-Known Member 25 Май 2008 #13 От: Пиян си търси комбина в скайп ами вчера на РД бях просто нямаше как и доста денсех и направо бях трупиран
От: Пиян си търси комбина в скайп ами вчера на РД бях просто нямаше как и доста денсех и направо бях трупиран
SparX Member 27 Май 2008 #14 От: Пиян си търси комбина в скайп пиян по обяд е най-лошото...важното е че намерих няква бразилка в скайп да ми пушка тежко на ухото
От: Пиян си търси комбина в скайп пиян по обяд е най-лошото...важното е че намерих няква бразилка в скайп да ми пушка тежко на ухото
Sobieski Well-Known Member 28 Май 2008 #15 От: Пиян си търси комбина в скайп поздрав за всички утрезнели и най вече техно/хаус манияците с: Paco Maroto - Lokotron @ Erotica.mp3
От: Пиян си търси комбина в скайп поздрав за всички утрезнели и най вече техно/хаус манияците с: Paco Maroto - Lokotron @ Erotica.mp3
Pesho1978 Well-Known Member 28 Май 2008 #16 От: Пиян си търси комбина в скайп ех как пропуснах купона
coolice Owner 28 Май 2008 #17 От: Пиян си търси комбина в скайп да я направя важна тема само следете датите
Pesho1978 Well-Known Member 28 Май 2008 #18 От: Пиян си търси комбина в скайп coolice каза: да я направя важна тема само следете датите Увеличете... Добра идея Ще гледам на тия дати да съм добре почерпен и участващ, вряаххахаха ебаам се, аз имам и приятели и плът и кръв
От: Пиян си търси комбина в скайп coolice каза: да я направя важна тема само следете датите Увеличете... Добра идея Ще гледам на тия дати да съм добре почерпен и участващ, вряаххахаха ебаам се, аз имам и приятели и плът и кръв
Cybertack New Member 24 Юни 2008 #19 От: Пиян си търси комбина в скайп Lets see what will happen in part 2 Хайде де няма ли някой пиещ?!?!??!????????
От: Пиян си търси комбина в скайп Lets see what will happen in part 2 Хайде де няма ли някой пиещ?!?!??!????????