Платих си данъците :)

BlackFriday

Well-Known Member
Платих си данъците
smiley.gif

Още една година, мъчителна и за сметка на това продължителна, потънал в заеми, но НЕ можах да се възползвам от 5% процента отстъпка...
Днес ще спя спокойно
smiley.gif

Задавам си въпроса Вие кога ги плащате в началото или в края на годината?
пс:Данъци за имоти,коли и тн...

От: Платих си данъците :)

ДАНО ДА НЕ ИМ СТИГНАТ ЗА ЛЕКАРСТВА ЗА ПОЛИТИЦИ И СЪДЕБНИ ПРОЦЕСИ ЗА МИНИСТРИ ДАНО !

Аз плащам данъци само в краен случей и задължително след крайния срок! Ето тази година ги платих защото нещяха да вземат детето на детска градина ако не съм си платил данаците.

Иначе ако направим класация кой най-много има да дава по банки, аз съм в челната тройка.:)

От: От: Платих си данъците :)

Аз плащам данъци само в краен случей и задължително след крайния срок! Ето тази година ги платих защото нещяха да вземат детето на детска градина ако не съм си платил данаците.

Иначе ако направим класация кой най-много има да дава по банки, аз съм в челната тройка.:)
А Аз в челната двойка :)Колеги сме :DДа сме живи и здрави ще ги оправяме,данъци и тн...

От: От: От: Платих си данъците :)

А Аз в челната двойка :)Колеги сме :DДа сме живи и здрави ще ги оправяме,данъци и тн...
Всъщност май с мен става тройка (но не xxl). И все пак дълговете са за плащане, така че всичко с времето си. За разлика от пусналия темата аз поне проблеми с данъци нямам.

А вие добре :) Аз не мога да си платя данъка на колата (който ми трябва да мина к. преглед), защото имам 5 акта по чл.150 :) и 1 за безгражданска :) Сигурно съм направо за затвора :)

Аз тъкмо попълвам данъчната си декларация за 2009...
нищо , че срока и до март ...тези дни това ще правя ...
Дано ми стигнат "кинтити" :)

Горе