Платформа за поговорки :)

BRAIN_PAIN

Well-Known Member
Здравейте, някой може ли да ме насочи към някакъв script или CMS система, която да ми послужи за направата на сайт за пословици подредени в категории и по азбучен ред примерно :)

От: Платформа за поговорки :)

Пословици и поговорки ?
Не те разбирам :)

Няма да мога да ти помогна със скрипт, но харесвам много идеята за такъв сайт. Имам си малка лична колекция от поговорки.
Една от тях виждаш в подписа ми. :)

Limbo/Mambo/Joomla/Drupal/ModX... ще ти свърши работа за поговорки в категории подредени по азбучен ред.

всяко едно от тези неща може да прави категории и да подрежда азбучно.

Момчета, малко да се отклоня от темата - някой може ли да даде линк към сайт с известни английски поговорки? В лингвистичното кенгуру има такива въпроси, а синчецът ми ще ходи на 26-ти на това състезание.
Относно системата -Joomla не е лоша, обаче докато и свикнеш си е доста объркваща, после е лесно.

Момчета, малко да се отклоня от темата - някой може ли да даде линк към сайт с известни английски поговорки? В лингвистичното кенгуру има такива въпроси, а синчецът ми ще ходи на 26-ти на това състезание.
Относно системата -Joomla не е лоша, обаче докато и свикнеш си е доста объркваща, после е лесно.
Patient people eventually receive all things. :)
http://www.englishclub.com/ref/Sayings/

Мерси за насоките :) Може би ще опитам Drupal :) Изглежда френдли :)

Горе