От: Плащане през интернет и хостинг извън България
Не искам да работя с българска фирма, а относно плащането как стоят нещата - трябва да отворя сметка към дадена банка и да вградя кода със заплащането към тази банка в моя сайт ли, наистина не съм наясно.
Ако работиш с Българска фирма предпоръката ми е Coolicehost(сървърите им не са в България, а в Париж, Канада, Холандия и може да имат вече някъде другаде, но само за тези знам), уникални са, но ако държиш на чуждестранен хостинг си вземи на godaddy, не са от най-евтините, но са много качествени. Ползвам и двете фирми и са много добри, тези които изброиш, иначе за тези твоите дето ги даваш - не съм ги ползвал, не знам.
За разплащанията трябва да направиш виртуален ПОС, което значи да отвориш сметка в банка и да ти дадът модула за разплащане, след което ти да го свържеш със системата на магазина. Но това ако ти е сложно, по-добре отвори си сметка фирмена, то ти трябва да имаш, де. След това се регистрирай в
2checkout.com/, одобряват те и ти дават код които да сложиш в сайта си, по-лесно е за изпълнение. Ако пък си с CMS, то мисля, че почти всички cms магазини имат плъгини за тях, а ако си правиш ПОС терминал трябва да правиш модула сам.