Имам няколко ваучера за Adwords които изтичат в края на този месец, та ако на някой биха могли да му свършат работа нека драсне на лични.
Само за нови акаунти (макс. 14 дни). Останалите условия за ваучерите са:
Също така съм сертифициран Google Adwords партниор, така че ако имате някакви въпроси или трудности с настройките на кампания/ад група, ще помагам с каквото мога.
Само за нови акаунти (макс. 14 дни). Останалите условия за ваучерите са:
Общи условия за тази оферта: |
1. Офертата е налице само за клиенти с адрес за фактуриране в Bulgaria. На всеки рекламодател се полага един промоционален код. |
2. За да активирате тази оферта: Въведете промоционалния код в профила си преди 31 декември 2015 г. |
3. За да получите кредита: Започнете да рекламирате! В съответствие с рекламните разходи (без данъците), натрупани в този профил 30 (дни) след въвеждане на промоционалния код, ще Ви предоставим кредит на същата стойност с максимален размер от 90 лв. |
4. След като 2 и 3 бъдат изпълнени, кредитът ще бъде приложен към „Платежна информация“ в профила Ви, което обикновено отнема до пет работни дни. |
5. Кредитите се прилагат само към бъдещи рекламни разходи. Те не могат да бъдат приложени към разходи, натрупани преди въвеждането на кода. |
6. Няма да получите известие при изчерпване на кредита Ви и за допълнителните рекламни разходи ще Ви таксуваме по начина Ви на плащане. Ако не искате да продължавате рекламирането, можете да поставите на пауза или да изтриете кампаниите си по всяко време. |
7. Профилът Ви трябва да е успешно таксуван от AdWords и да продължава да е с добро реноме, за да отговаряте на условията за промоционален кредит. |
8. Пълната версия на Общите условия можете да намерите тук. |
Също така съм сертифициран Google Adwords партниор, така че ако имате някакви въпроси или трудности с настройките на кампания/ад група, ще помагам с каквото мога.