Подарява се сайт за качване на картинки

Sky

Well-Known Member
Рейтинг - 95.8%
23   1   0
Подарявам сайт за качване на картинки
Малко история: до преди малко повече от година имаше сайт на този домейн и беше що годе добре развит но собственика го е зарязал .Наскоро поднових домейна и качих същия цмс който е ползван и преди обаче изядох бана от адсенса заради този сайт и сега нямам идея какво да го правя .
Давам го с домейна ,системата,малко качени картинки,и хоста(безплатен)
Сайта: http://upche.info/
Условията са: Да не се маха линка в футъра, да имате 100 мнения и поне 20 rep power

От: Подарява се сайт за качване на картинки

Е да ти е честит новия сайт,имаш ЛС

Колега, изведнъж се отказах. Мислех само да линкна към моя такъв сайт, но на някой друг може да му се занимава да го развива. Нека да изчакаме малко :)

• Like
Реакции: Sky

ОК
//винаги съм бил сигурен,че в този форум има хора като теб :|
Колега, изведнъж се отказах. Мислех само да линкна към моя такъв сайт, но на някой друг може да му се занимава да го развива. Нека да изчакаме малко :)

Ами накарай хората от този форум да качват скрийновете си при теб и скоро ще има начин да получиш и първите си пари от него. Или просто да ни стане правило да го използваме, когато ще качваме снимки за форума. Нека се възползва инициативен човек от форума, за да го ъпне по-напред. :D Успех!

• Like
Реакции: Sky
От: От: Подарява се сайт за качване на картинки

Точно с тази цел го давам,няма смисъл да си стои така без развитие сайта а и домейна е кратък и лесно се помни. Някой който е на ясно лесно ще го развие
Ами накарай хората от този форум да качват скрийновете си при теб и скоро ще има начин да получиш и първите си пари от него. Или просто да ни стане правило да го използваме, когато ще качваме снимки за форума. Нека се възползва инициативен човек от форума, за да го ъпне по-напред. :D Успех!

Мотивирахте ме да го развия ,ако никой не пише до половин час предложението отпада

е щом никой не го иска ще си го запазя

Сега погледнах темата, ако още го даваш бих го взел.

Направи списък с по 5 форума от дадена сфера
автомобили,
женски форуми,
инвестиционни форуми,
софтуерни
CS форуми
и се свържи с администраторите да насочват потребителите да ъплоудват при вас.
Първо всеки форум рано или късно става тежък. Оптимизирането на изображенията почти 99% е невъзможно, още повече, когато се показват, чрез bbcode. Почти всеки форум иска да си отдъхне от тази част. Други форми имат къстм решение за ъплоад и просто ще заменят домейна с вашия. Просто е нужно да се интегрира на места, където администраторите не желаят снимки на техният хост. И думата не става, е само защото не сте опитвали.

Интересно още утре ще почна работа по тази идея,Благодаря ти
и да не съм опитвал,аз го раздавам програмист и много много не ми се нрави оптимизацията и разпространението
Направи списък с по 5 форума от дадена сфера
автомобили,
женски форуми,
инвестиционни форуми,
софтуерни
CS форуми
и се свържи с администраторите да насочват потребителите да ъплоудват при вас.
Първо всеки форум рано или късно става тежък. Оптимизирането на изображенията почти 99% е невъзможно, още повече, когато се показват, чрез bbcode. Почти всеки форум иска да си отдъхне от тази част. Други форми имат къстм решение за ъплоад и просто ще заменят домейна с вашия. Просто е нужно да се интегрира на места, където администраторите не желаят снимки на техният хост. И думата не става, е само защото не сте опитвали.

Сайта на Kreayshawn не се зарежда. Не знам защо.
А ти може да свържеш сайта си с някоя друга некомерсиална цел, за да го "облечеш" ти трябват малко други идеи.
Първо надежно излъчване - лого. Ти самия мисля, че правеше такива. Логото ти трябва да бъде знака, който да припознават потребителите.
Грешка, която правите е да обединявате 5 проекта в общи линкове. Заснеми видео, как се работи в сайта ти. Опиши няколко причини, какви са предимствата и какво дава. Аз нищо не знам, въпреки че сега го гледам. Условията на ползване се свалят долу, с малки букви.
Free Image Host upche.info това как ще го разбере 45 годишен мъж, който не знае ангилийски. Аз съм на 33 и разбирам, но лелка на пенсионна възраст, отваря ти сайта и го затватя. Привлечи впечатления. Иначе просто, сега някой ще го измъкне от ръцете ти и другата година ще го гледаш, като котарак монахиня. Нали за това сте тука, да вдъхвате идеи и да черпите такива. Ако седите на едно и също място ви съветвам да си вземете това и да зарежите компютъра http://www.politika.bg/article?id=5987

Вкарай реклама, всеки приход реализиран от проекта ти 30% ще отидат за СОУ хххх гр. Казанлък. Нали така беше. :rolleyes:

ПС и ти самия нищо не правиш "Подарява се сайт за качване на картинки" направи му малко тежест на този сайт.
"Ъпче система за външен ъплоуд"

а подписа не върши особено голяма работа - от личен опит със същия сайт го знам.

Ами аз продавам повече от моя подпис, колкото ти от двете си рекламни позиции в сайта. Първо бих направил бекграунд със смешни животни, които бързо да асимилират поведението на потребителите и да пресъздам положителна емоция у тях. Другото да се ориентираш към тийнейджърските форуми.
Просто твоят сайт да стане приятел на тийнове, които само днес са качили едно N-на брой снимки някъде. Трябва да ги търсиш, за да те намерят.

Горе