Пожелания за България и за форума

redrum

Well-Known Member
Пожелавам на всички съфорумци весело посрещане на новата 2013 г. Много работа, успех във всички инициативи, бърза възвращаемост и много печалба!

Радвам се, че тук имам възможността да общувам с интелигентни хора, макар и да се наблюдават доста странни обекти и субекти :-o

Вярвам, че нашата работа е един от начините държавата ни да си стъпи на краката икономически и да се изгради стабилна средна класа в България. Може да звучи прекалено оптимистично, но мисля, че колкото повече сънародници се захващат с интернет предприемачество, толкова повече хора (предимно млади) ще имат сигурни и независими, от икономическата обстановка в държавата, доходи.

Пожелавам на администраторите на форума да са все така разумни и да не се карат за глупости. Ако се карат, да не е публично :-o:twisted:

На България пожелавам повече българчета (това е призив и към съфорумците - правете деца!) и дай Боже децата й да завръщат, а все повече и по-малко хора да стягат куфарите.

Това е от мен. Бъдете здрави! Наздраве!

От: Пожелания за България и за форума

За мен паденията през изминалата година бяха повече от попаденията, затова пожелавам на всички като мен да обърнат тренда през новата година. А на тези, при които успехите са били повече от неуспехите, пожелавам да запазят тенденцията и да постигнат многократно повече. На новобранците пожелавам търпение и постоянство:) И последно ... На форума пожелавам повече потребители и още по-добра монетизация, а на България пожелавам ново правителство на изборите! Весело посрещане на новата 2013 г.

Пожелавам темата да остане в духът на първият пост и след 12 :)

Което определено малко ме съмнява кат знам кви долни пияндета сте :twisted:

Tcherga.jpg

Чудно е :beer:

Ред, няма да ти коментирам поста, най-вече частта с България макар да ми се искаше.

Весело изкарване на празника момчета и момичета, дръжте се на ниво и енджой. :)
Нека новата е начало на лични и професионални успехи. Поне по една мечта да се види реална.

Its the final countdown!

Аз пожелавам на всички да си изкарат една страхотна Нова година - кой с приятели, кой с семейство. Пожелавам на всички здраве, щастие, любов(ако не сте я намерили все още), много професионални успехи, и абсолютно всичко което си пожелаете !

Весело посрещане на новата 2013 година!
Да сте живи и здрави и аз да съм жив и здрав и нека новата 2013 година да ни донесе много повече успехи, любов и усмивки. Наздраве!

[video=youtube;6BTjG-dhf5s]http://www.youtube.com/watch?v=6BTjG-dhf5s[/video]

CHNG.jpg

Една честитка и от мен!
Пожелавам на всички здраве!
И разум!

Всичко останало се подрежда и преподрежда през човешкия живот. В най-различни варианти.
Но пък точно това е интересното на живота. И ни прави нещо по-различни от вегетиращи същества, които само търсят да хапнат нещо и да се репродуктират.
Може да имаме всичко, но здраве нямаме ли, или пък разум, все едно нищо нямаме.
Пожелавам и все по-качествена храна на трапезите ни, защото от това зависят и здравето, и разума.
Ще се присъединя и към пожеланията за ново правителство, но да е качествено.
В което силно се съмнявам, но не пречи да си мечтая. Другото хубаво нещо на живота е, че никой няма контрол над мечтите.
Наистина настана време да пожелаваме и повече бебета в България.
И аз го пожелавам!

ПП
Горната честитка не агитира нито към вегетариансто, нито към каквото и да било друго поведение.
© Не успях да открия автора на зеленчуковото сърце и не мога да му сложа връзка и да му призная правата.
От мен е само текста.

От: От: Пожелания за България и за форума

За много години!

Желая на всички здраве и успехи.

Призовавам всички млади предприемачи за морал в бизнеса, колкото и отопично да звучи тази идея за някои люде паразитиращи из любимия ми форум.

Нека новата 2013 да донеса на всички нас много здраве, щастие, любов, късмет и много успехи!

Честита ви 2013 година. Много здраве щастие късмет, и успехи във всичко!

Чнг !!! Здраве ,, шастите и успехи!

За много години! Все така хубави, положителни и умни хора във форума. Желая ви много успехи, много щастие и най-вече здраве

Благодарско и от мен за топлите думи. Специални пожелания за здраве, щастие и късмет на всички във форума. Нека тази година бъде по-успешна за всеки един от вас и нека всички неосъществени професионални и лични амбиции станат реалност тази година. Бъдете все така добри и ценни, както като хора, така и като професионалисти в областта си.

Горе