mnnedialkov
Member
Искам да ползвам Openx за ротацията на рекламите на определени зони в сайта и ми се вижда по правилно да ползвам тази системата! Но тя позволена ли е за горепосочените рекл. компании, като акцента е в/у Adsense ... Според мен Adsense-a не го позволяват, но видях на скоро в сайта standartnews.com да ползват OpenX за техния Adsense и това много ме учуди....
Вие какво мислите - позволено ли е?
Имам и още едно притеснение ... натоварването на сървъра!? При очаквани 50-100к посещения на ден и 300-500к импресии ще може ли да издържи на VPS-a ми(16GB RAM, CPU 6x3,2 Ghz) като се има в предвид, че на този сървър е и осн. сайт, който докарва тези посещения и импресии+факта, че е под WORDPRESS?
Иначе сайтът съм си го тествал - при 6хил. онлайн, той използва 2,5 гб рам и 6% cpu, но е страшно оптимизиран WP сайт с почти никакви плъгини ...
Позволен ли е OpenX-a и трябва ли да ползвам друг хостинг/VPS за него?
Вие какво мислите - позволено ли е?
Имам и още едно притеснение ... натоварването на сървъра!? При очаквани 50-100к посещения на ден и 300-500к импресии ще може ли да издържи на VPS-a ми(16GB RAM, CPU 6x3,2 Ghz) като се има в предвид, че на този сървър е и осн. сайт, който докарва тези посещения и импресии+факта, че е под WORDPRESS?
Иначе сайтът съм си го тествал - при 6хил. онлайн, той използва 2,5 гб рам и 6% cpu, но е страшно оптимизиран WP сайт с почти никакви плъгини ...
Позволен ли е OpenX-a и трябва ли да ползвам друг хостинг/VPS за него?
Последно редактирано: