Здравейте, в един сайт видях подобно разположение на реклами на Гугъл, и ми се стори доста иновативно и привличащо вниманието Въпросът е, позволено ли е ?
От: Позволено ли е такова разположение на реклами?
Ами не, определено си има съдържание, мерси за отговора Бих дал линк към сайта, според мен си пасва такава комбинация много добре, но не знам доколко е редно.
Еми в различни цветове са, което ми говори, че и Г се е защитил по някакъв начин от сливането на цветове и еднаквастта, както и фрауд кликането. Хубаво е да се допитате за това. Изглежда "на ръба" за бан. Усппехи.
Еми в различни цветове са, което ми говори, че и Г се е защитил по някакъв начин от сливането на цветове и еднаквастта, както и фрауд кликането. Хубаво е да се допитате за това. Изглежда "на ръба" за бан. Усппехи.
Да, вероятно. Но Г няма да го чете като съдържания със сигурност. Не съм мног запознат с това, но големите сайтове (знам от един собственик на артикъл директория) питат дали може преди да предприемат такива действия. Повечето от тях имат за препитание основно рекламките на Google и не ми се вярва да направят нещо против правилата.
Мисля си че няма толкова застреляни посетители, които да не разлечат съдържание от рекламки. А може и да има.
Аз все повече мисля и достигам до извода, че не би следвало да е проблем. Ето, дори във форума на DigitalPoint са наблъскали 2 реклами на Гугъл една до друга. В края на краищата, който се е сетил за нещо по-оригинално, или е "преписал", стига да не нарушава условията (а в точно този случай какво се нарушава?), не би следвало да има аргумент за "бан"... естествено, оставя се едно "но", защото нищо не зависи от нас.*:wink: