Опонира се с аргументи, когато има аргументи отсреща, сещаш ли се? В случая няма такива, а малоумно отворена тема, с още по-малоумно първо мнение и аз само оценявам автора, адекватно на изявата муОпонирай с аргументи,не с обиди.
След като темата е поздрав,логично е да е вложено чувство за хумор.Обидите са излишни във всяка една тема,включително и тази.Опонира се с аргументи, когато има аргументи отсреща, сещаш ли се? В случая няма такива, а малоумно отворена тема, с още по-малоумно първо мнение и аз само оценявам автора, адекватно на изявата му
Опонирай с аргументи,не с обиди.
След като темата е поздрав,логично е да е вложено чувство за хумор.Обидите са излишни във всяка една тема,включително и тази.
Да де, вложено е ,аз също влагам, всеки си има различен хумор, моят е малко черен в случая, а и основан на всеизвестни факти, разпостранени от самия поздравяващ Аз обличам тези факти в хумор. А от кога фактите станаха обиди?След като темата е поздрав,логично е да е вложено чувство за хумор.Обидите са излишни във всяка една тема,включително и тази.
Набеден уебмастър си ти, писах ти и в другата тема, че аз никога не съм имал претенции да съм , ти ги имаш, но хич не ти се получават нещата и извода е ясен - кой ли е набеден?Не се занимавай с този, той е уникален случай по-скоро бих си говорил с бърнито и норта от колкото с този набеден уебмастер.
Набеден уебмастър си ти, писах ти и в другата тема, че аз никога не съм имал претенции да съм , ти ги имаш, но хич не ти се получават нещата и извода е ясен - кой ли е набеден?
И въобще не съм в цикъл, напротииив Забавлявам си се в петък с карикатури като теб, та ти си уникален демотиватор бре :lol:, не си губи времето със загиналите ти сайтчета, а направи един с демотиватори - с твоя снимка и твои изказвания тук, ще избиеш рибата Много е важно да пляскаш запетаите както ти си знаеш - така ще имаш и 100% уникално съдържание :lol:
Браво ! Адмирирам решението ти да се "изказваш" без писане на текст, време беше да спреш да се излагашСъобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа.
Браво ! Адмирирам решението ти да се "изказваш" без писане на текст, време беше да спреш да се излагаш
Абе тия гербаджии къде са?
Да не се редят пред банките по поръчка на тиквун, за да всяват паника сред народа ?
Вие сте уникални тъпанари
Там е работата, че съм напълно адекватен и това ти бърка в ... и ти пука Иначе щеше да си млъкнал до сегаТи не разбра ли , че ми е през оная работа за мненията и вижданията ти?
Иначе давай може да минеш през всичките ми теми и да плюеш, въпреки, че в повечето просто няма да си адекватен, ама кво да се прави такъв е живота.