От: Поздрав за всички Китайци
Лошото освен, че упорит е, че вече не е с всичкия си, то кво няма си - футбола вече не е това квото е било преди като е почвал.
1000% съм сигурен, че ако се качвал на кормилото в манчестър навремето само, че с текущото статуктво след 1-2 години щяха му бият шута, и никога нямаше да е нещо повече от посредствен. То неговото премина от посредстеност в гениалност, всичко е преходно само дето вече задмина грандоманията, както вика igry.net - сега не ми се говри кво копеле(а и интерсите който стоят зад него) е за това, че постъпи с бербо така, та и затова ми е кеф ги гледам кви са смешни. Вече които ги хване от средняците може ги напълни с любов. На моите хора говорех замине ли си Ван Дер Сар, това е началото на края на ерата Ман. Квито и да са младоците, всички еко-брикети са яко лимкви в главата(като ги видиш пуло идиоти, конете поне по продуктивни от тях). Смешни са ми че залагат на бягане, като коне с капаци то това е показателно и за целия Ук футбол. Дойде бербо показа им кво е класа, фактите са безпортни. Пусна го заигра с отбора почна прави луди неща и щото Българин, а те онези Джентлъмнеите яко ни обичат и толкова с Бербо, прати го в 3та глуха после изтърва една дузпа и толкова вече с него, мързел бил нам си къв бил за нищо не ставал. Точно преди 1 година 3 гола на Поло, набута - смешни са като цяло мързел бил не бягал, то ако е за бягането си вземат Юсейн Болт, акъл требва с пари не става ако ставаше ..... - Реал, Челси, Ман сити и Ман редовно щяха са финалисти ама ....
Пиша последно и до там, колко е показателно всичко за дъртия и на какво робува, не на акъла си а на емоциите и кво ще кажат феновете..... Спомням си бяха питали некви журналисти що сменяте Бербо като е във върхова форма и го закотвяте на пейката, заради руни(Шрека), нищо че е още слаб и не във форма и нашия отоговаря е как защо това е Руни