Поздрав за всички Китайци

Green Bars

Well-Known Member
Поздравявам всички пишман китайчета, фенове на Ман Юн с класирането им за Лига Европа.
Сър Дъвката е голем и трябва шапка да му сваляте :)
 
От: Поздрав за всички Китайци

АХАХАХАХАХАХА Ман. Юн и Ман. Сити в Лига Европа :D :D :D Паднах си от смях тая вечер
 
От: Поздрав за всички Китайци

Най-накрая справедливост - Дедо Алекс трябва научи кво е съдбата, това е когато се ебваш с най-добрия си играч.

Кеф голям ми е и шити и манафчестъра са в лига европа със сульо и пульо(скиори, трактористи и ко.) :D :D :D
 
Последно редактирано:
От: Поздрав за всички Китайци

Преживящата крава с титлата "сър" сега ще има да се кахъри...

п.п. - митьо пейката пак ли е бил резерва или тоя път дори не са го включили в групата?

// офф - Viva Barcelona!!!
 
От: Поздрав за всички Китайци

Голяма работа, че са паднали.
Това, че паднахме кво тряя да значи?
Че 1 загуба ще промени отбора ли ? кво?
Някой път не мога да го разбера Българина..
Печелиш 20 пъти, падаш 1 път, и си най-големия карък на света.. едва ли не най-голямата отрепка..

Аре стегнете се бе хора.. Малко ли пъти Ман Ютд са ставали Шампиони на квото се сетите..
Кви са тея глупости дето пишете..
Завист ли е ? Какво е това не мога да разбера?

Хейтърска работа маа му стара..
Паднали та паднали.. ореваха целия фейсбук, ореваха целия свят..

Сър Алекс, е СУПЕР човек.. Направил е толкова за Ман Ютд, колкото никой тренъор не е направил за неговия отбор..

Glory Glory Man United!
Sir Alex The Best!

Ще станем Шампиони в Лига Европа!

Изяще се от яд.. :lol:
 
От: Поздрав за всички Китайци

Този мач само как ме зарадва тази вечер, просто си нямате на представа.Великия Руни се показа и в този мач :D :D :D
Просто няма коментар.
Само мога и аз да поздравя феновете на дяволчетата :D
 
От: Поздрав за всички Китайци

Симо, тука повечето не злорадстване че са паднали 1 пъти и 20 пъти са били. А че просто се спука балона. Просто като почнат се преекспонират нещата и се вдигат на педиестал, стига се до самозабравяне, се намира една игличка и боц икономиката рухва, банкова система застива и т.н., ако е голям балона стил 1929, 2008г - краля е гол, та и манчестър така. От миналата година го караха през просото и на мега късмета, дъртия по най-шибания начин се изгаври с играча на сезона, ако бе бербо англичанин сф**ки по ББС и Скайспорт щяха му правят .... не ми се прилага аналогията с фаорните и какво са правили за плодородие в Нил. Та това е цялата работа - трябва има баланс - не можеш само казваш колко си велик то и онова и накрая само да правиш Х и губиш, това е все едно ЕС е в криза, работата че ако бе в криза щеше да е добро, истината е че има системна грешка та и така с ман просто неизбежното се случи.
 
Дрънкате фафли против хлапаците на дядката. Ще видим след 2 години какво ще говорите пак :)
Балони, гуми и надуваеми кукли - нямат място тук.
 
От: Поздрав за всички Китайци

Фърги има много заслуги за Ман обаче за съжаление пропусна правилният момент да слезе от сцената като велик та сега ще трябва да го подсещат две години за да си тръгне от арената на мечтите като ненужен.
 
Явно ще се наложи отново да се цитирам:

Не знам от кое да се срамувам повече. От представянето на отбора или това което вие демонстрирахте тази вечер.
1) Да се наречеш фен на Юнайтед и да плюеш отбора
2) Да изгубиш вяра в отбора и в САФ
3) Да искаш отбора само да мачка
4) Да плюеш трансферната политика, защото един играч сигурно щеше да ни оправи, нали?!

Сега ще се обоснова. Нито един отбор до сега, не е имал поражения. Нито един отбор до сега не е имал слаба година. Нито един отбор до сега не е доминирал години наред. Факт е - тази вечер се издънихме и ме боли от това. Но още повече ме боли от това какви идиоти има в тази група.
1) Като ще плюеш Юнайтед - стани фен на Шити
2) Като не вярваш в отбора и САФ - вярвай в Шити и Манчини
3) Е за това пак знаете към кой отбор да се насочите
4) И за това - отново към Шити.

Истината е, че САФ в момента разбира, че не му остава много време на кормилото - 70% от играчите ни са на възраст под 23. Прави се колектив, който не се сформира за ден-два-три. За това налага Евънс, въпреки грешките му. За това налага Уелбек вместо Бербатов. За това Смолинг от резерва на Фърдинанд стана титуляр. За това близнаците играят във всеки удобен момент. За това тества Джоунс на коя позиция може да играе.
Юнайтед винаги е бил отбор с традиции. Печелили сме много - губили сме много. Истината е, че в момента просто не сме на нивото за да печелим максимума, или поне не на това ниво, което вие очаквате. Фен съм на Юнайтед от както мога да говоря и за скромните ми 25 години съм видял всичко - бяхме в долната таблица, борихме се със зъби и нокти за квота в евротурнирите и го направихме! Колко от вас помнят времето когато Кантона игра в отбора? Къде бяхме ние тогава?!

Имам само едно нещо което искам да ви кажа - ако сте истински фенове на Юнайтед - не губете вяра в отбора! Длъжни сме да ги подкрепяме, за това сме им фенове. Хубави или лоши времена - Юнайтед е Юнайтед!
 
  • Like
Реакции: Brad
От: Поздрав за всички Китайци

Една загуба наистина голяма но какво от това отборът е млад и в момента както ктомов каза се сформира. Имахме много контузени играчи и въобще този сезон играем лошо. За това обаче имаме най-много титли в Англия-19 и сме печелили ШЛ доста пъти.
 
От: Поздрав за всички Китайци

Аз отдавна чакам сър Алекс Фергюсън да се пенсионира. Ако аз съм собственик на отбора и дам милиони за играч, който седи на пейката, със сигурност досега да съм го изритала като треньор. Да не говорим, че с отношението си към Бербо му бутна цената и сега ако отбора го продаде ще е на супер голяма загуба. От чисто финансова гледна точка ако говорим.
 
От: Поздрав за всички Китайци

Споко Рак, сега покрай фала в ШЛ, колко десетки милиона ще загубят - бърже може го пенсионират
 
От: Поздрав за всички Китайци

Моето мнение:
Гениалността преминава в грандомания, след това в лудост. Има много примери в историята доказващи това.
Сър Алекс навлиза в третата си фаза. Хора които са ръководени от човек, който поставя личните страсти пред разума, не ги чака нищо добро.
В случая Червените Дяволи са тръгнали по пътя към пълният крах, докато ги ръководи един започващ да обезумява човек.
 
От: Поздрав за всички Китайци

за съваление на "шефа" от време на време му личи че остарява. но той е упорит и няма да се откаже
 
От: Поздрав за всички Китайци

Лошото освен, че упорит е, че вече не е с всичкия си, то кво няма си - футбола вече не е това квото е било преди като е почвал.

1000% съм сигурен, че ако се качвал на кормилото в манчестър навремето само, че с текущото статуктво след 1-2 години щяха му бият шута, и никога нямаше да е нещо повече от посредствен. То неговото премина от посредстеност в гениалност, всичко е преходно само дето вече задмина грандоманията, както вика igry.net - сега не ми се говри кво копеле(а и интерсите който стоят зад него) е за това, че постъпи с бербо така, та и затова ми е кеф ги гледам кви са смешни. Вече които ги хване от средняците може ги напълни с любов. На моите хора говорех замине ли си Ван Дер Сар, това е началото на края на ерата Ман. Квито и да са младоците, всички еко-брикети са яко лимкви в главата(като ги видиш пуло идиоти, конете поне по продуктивни от тях). Смешни са ми че залагат на бягане, като коне с капаци то това е показателно и за целия Ук футбол. Дойде бербо показа им кво е класа, фактите са безпортни. Пусна го заигра с отбора почна прави луди неща и щото Българин, а те онези Джентлъмнеите яко ни обичат и толкова с Бербо, прати го в 3та глуха после изтърва една дузпа и толкова вече с него, мързел бил нам си къв бил за нищо не ставал. Точно преди 1 година 3 гола на Поло, набута - смешни са като цяло мързел бил не бягал, то ако е за бягането си вземат Юсейн Болт, акъл требва с пари не става ако ставаше ..... - Реал, Челси, Ман сити и Ман редовно щяха са финалисти ама ....

Пиша последно и до там, колко е показателно всичко за дъртия и на какво робува, не на акъла си а на емоциите и кво ще кажат феновете..... Спомням си бяха питали некви журналисти що сменяте Бербо като е във върхова форма и го закотвяте на пейката, заради руни(Шрека), нищо че е още слаб и не във форма и нашия отоговаря е как защо това е Руни :D :D :D :D :D :D :D
 
Вие не схващате цялата идея, нали? Хайде да се опитам да ви го обясня с цифри:
Де Хеа - 21
Фил Джоунс - 19
Евънс - 23
Смолинг - 22
Фабио - 21
Рафаел - 21
Андерсон - 23
Нани - 25
Йънг - 26
Клевърли - 22
Валенсия - 26
Погба - 18
Гибсън - 24
Ернандез - 23
Уелбек - 21
Македа - 20
Руни - 26

САФ осъзнава, че не му остава много време на кормилото - може би година или две още. Целта му е да сформира нов и млад отбор. Защо го прави? Ами за да не стане като с Виаш Боаш - да поеме отбор с играчи на по над 31-32, с нападател вкарал 5 гола от 50 мача и т.н.
Всеки с малка доза мисъл вижда, че сезона ще е провал, въпреки, че стартирахме добре. Експериментира се с голяма част от играчите - Валенсия игра като десен халф, десен бек, централен халф. Парк също игра като десен бек. Джоунс мина от централен защитник, през десен бек, десен халф и централен халф. Погледнете цифрите горе - пред тези играчи има още поне 10 години активен футбол и дори в момента да им липсва опит - след две години ще мачкат наред.
Вярно е, че съм разочарован от сегашното им представяне, но както имаше една приказка - големите успехи, изискват големи жертви.

А това, че ви е яд за Барби. Ами той е на 30, за нападател това е нещо като изпята песен. След две години, когато друг треньор поеме Юнайтед кво ще го прави? Хайде помислете трезво, моля ви.
 

Горе