Позиция на сайт след 3 дни off

miraco

Member
Сайта ми за стройтелство от една година по дума сухо строителство
излизаше на първа страница на 2-3 място, последните месици и на 1 място. Преди два дни бях забравил да си платя хостинга / за първи път /и сайта беше спрян. Вчера го платих и днес гледам че по тази дума вече е на 75 позиция...за колко време сайта си възвръща старите позиции...или някакви препоръки в този случай.

P.S. Сега виждам че и сайта за обяви от 12-15 място по дума obiavi ...вече кой знае къде е назад....не искам и да проверявам къде е... Ще ми е за урок това...

От: Позиция на сайт след 3 дни off

Хм.. И аз имах същия проблем. От 3-то място го прати в небитието за 2 седмици. После го върна обратно на първа страница. От моя страна аз добавих още съдържание и събмитнах в социалките. Сега го е върнал като преди но с +1 позиция.

Стават някакви аномалии, нещо като с каноникал експеримента на Иво Апостолов, аз просто не мога да си го обесня как е възможно това, защото може много да се спекулира с каноникал тага, ако това се окаже "trusted" метод за покачване в серпа. Заслужава си една тема специално за това нещо.

Последно редактирано:

Все още сайта ми е извън ТОП 100...другият сайт си възвърна позицията на 15 място....но този сайт за стройтелство който беше на първа позиция все още го няма никъде. Кажете какво да правя, дайте съвет.

Спокойно, ще се оправи.Съвсем скоро имах тоя проблем, след пускането на сайта го събмитнах по социалките и след няколко дни си върна позициите на 1стр.

Последно редактирано:

Горе