Това го гледах и аз. Като никога да си пусна телевизора и какво гледам - министър говори нечленоразделно, облечен в анцунг в деня на Ботев... За 3 години толкова ли не успяха да го образоват да изнася публични речи. То полицай да се превъзпитава на тези години е малко мисията невъзможна, но все пак...Отговора:
Ботев се е бил срещу турските представители, които са били в България!
Тази велика мисъл е на Цветанов, която изтърси на деня на Ботев на Околчица, облечен в ануцунг. Много нецензурно ще стане ако коментирам по-горното ...
Знам ли, това с анцунга наистина може да е преднамерено. Все пак за тях работят цяла армия ПР-и, народопсихолози навътре с пропагандата и какви ли още не промиймозъковеди. Всичко това може да влие подсъзнателно на електората. Ще си покаже на предстоящите избори.Само аз ли намирам случката за нормална и преднамерена? През оная му работа му е на Цветанов какво ще си помислят 20-50-100 ителектуалчета. Тука не сме електорат. Той се видя по баловете. За тях се е издокарал, щото кой е по-успешен и по-привлекателен от мутряга в анцунг, слизащ от Х5...