Ползвате ли Google checout

wood

Well-Known Member
Има ли смисъл да се регистрирам в Google checkout . По точно някой мой услуги да се плащат с PayPal и Google checout .
Ако някой ползва Google checkout моля да обясни как се превеждат парите, има ли минимум за превод и нещо подобно на PayPal ли е.
Искам и в moneybookers да се регистрирам...кой от двата акаунта ще ми препоръчате да се регистрирам.

Последно редактирано:
От: Ползвате ли Google checout

Преди години като го пуснаха даваха бонус 20 долара. Тогава го използвах заради бонуса, за да си взема един MP3 плеър почти без пари и повече не съм го ползвал.

На няколко пъти искаха от чужбина да ми платят или с Google checkout или с moneybookers. Сумите не са големи, с ПейПал ме устройва защото събера 50-100$ и веднага ги тегля...Но с тези другите системи никога не съм работил и за това ме интересува има ли минимум в парите за превод и теглене. В moneybookers имам Personal account , може ли сега да мина на Бизнес акаунт...

Последно редактирано:

Използвах google checkout, за да си върна gmail акаунт, който бях блокирала по невнимание. Разплаща се с кредитни/дебитни карти. Мисля, че е същото като при PayPal - т.е. който няма профил в системата, може да плати директно с карта....

От: От: Ползвате ли Google checout

Използвах google checkout, за да си върна gmail акаунт, който бях блокирала по невнимание. Разплаща се с кредитни/дебитни карти. Мисля, че е същото като при PayPal - т.е. който няма профил в системата, може да плати директно с карта....

Сега се опитах да се регистрирам в Google checout но виждам че позволява регистрация само за САЩ и Англия...

От: От: Ползвате ли Google checout

А какво е това Google checout? Да не говориш за Google Checkout?

В заглавието така е написано виках, може да е грешка от бързане, но като гледам само за това се говорои тука? :?

Ами грешка е...за Google checkout става въпрос. Просто за Пакистан PayPal не работят там:)...

Нямам представа, вероятно в Бг услугата е недостъпна. Не съм в родината. Но не мисля че ти е нужен google checkout, след като и към paypal съществува опция за плащане с карта.

checkout.png

P. S. Мисля, че трябва да имаш gmail акаунт, иначе е възможно да се регистрираш, опитах опцията и за БГ е валидна >>>

Последно редактирано:

Къде в PayPal има опция за плащане директно с карта...

Аз имам акаунт в Гугъл и съм се регистрирал в Google Wallet...но там нямам абсолютно никакви функции само една празна страница...

Ето скриншот.
2012-02-04_222205.jpg

Когато някой желае да плати услуга, чрез PayPal, цъквайки на бутона за плащане, ако няма профил, то той има възможност да заплати чрез карта от опцията: "Pay with your debit or credit card". Услугата checkout - нямам представа какви приложения предлага, просто ми се наложи да платя чрез нея. Интересно защо е такава страницата...

Предложете тогава някоя онлайн разплащателна система за Пакистан...Да е подобна на PayPal...аз се регистрирах в plimus.com, но все още се ослушвам и чета из форумите за тях.
Ще съм благодарен ако някой даде съвет от личен опит.

Che kolko plashtaniq priemash ot durjava kato Pakistan mi e interesno? sorry pisha ot telefon и ми е трудно на бг

Горе