Политиката на сайта

kpetrov

Well-Known Member
Явно, че преди не е имало толкова строги изисквания относно брой мнения, период от регистрацията.
Аз лично не мога да схвана, най-малкото това, защо определени раздели са забрани дори за преглед на новорегистрирани потребители. Какво точно би навредило разглеждането на подобен раздел? Едва ли там има някакви огромни тайни.

От: Политиката на сайта

Това е една от най големите тъпотии сътворени във форума!

От: Re: Политиката на сайта

Няма такива раздели. Кои визираш. Всички са видими за всеки, но в определени се пише след даден брой постове и прекарано време тук.
Как бе? Политиката за всеки ли е видима?
Направете я поне 50 поста и тогава да е видима!

Re: От: Политиката на сайта

Това е една от най големите тъпотии сътворени във форума!

Не сме крили съдържание. Има само ограничения, но те са по правилата и за превантивна защита от спам и други злоупотреби. ;) Ако нещо е направено да изглеждя "невидимо", дайте идея кое, да видим.

Re: От: Re: Политиката на сайта

Как бе? Политиката за всеки ли е видима?
Направете я поне 50 поста и тогава да е видима!
За всички е видима. Е бате, как света ще види вашите позиции по политическите въпроси. :) Аз бих ограничил за публикуване. :)

От: Re: От: Политиката на сайта

Не сме крили съдържание. Има само ограничения, но те са по правилата и за превантивна защита от спам и други злоупотреби. ;) Ако нещо е направено да изглеждя "невидимо", дайте идея кое, да видим.

Абе айде моля ти се! От 4 г. се занимавам с ФБ и съм член на форума, и накрая не мога да чета теми за страници и т.н в които присъства Facebook!!

Казвам ти нещо политиката ти е сбъркана!

От: Re: От: Re: Политиката на сайта

За всички е видима. Е бате, как света ще види вашите позиции по политическите въпроси. :) Аз бих ограничил за публикуване. :)
Те да гледат ама то само заради това се влачат всякакви тук да пишат срещу 20 стотинки на пост. Дори и стари потребители почнаха срещу жълти стотинки да пишат там.

@Tedi_84, тя тази секция не излиза в Нови, както и там не важат някои стандартни за форума функции, което го прави или направо приравнява към Кофа. :) А е така, защото си има хора, които са пряко повлияни от нея, по-скоро техния бизнес. И малко или много се вълнуват от това и искат да изкажат мнения и да дадат предложения, аджеба някой го види и осмисли, и приложи в най-добрия случай. ;)

@uphero, тези ги знаем и пак са някаква база тук, което реално ни дава на всички поглед кой какъв е за какво се бори. Повярвайте ми, понякога е по-добре да следите такива тролове и да си ги знаем, отколкото да се чудиш кой какъв е в коя друга тема ще се "изкаже компетентно". Защото нито е изказване, нито е компетентно. ::)

От: Политиката на сайта

Както се казва, който не му харесва да смени канала...., но според мен @Blinky винаги е бил отворен за дискусия и промени по форума, които ще са в полза и защита на потребителите.

Re: От: Политиката на сайта

Както се казва, който не му харесва да смени канала...., но според мен @Blinky винаги е бил отворен за дискусия и промени по форума, които ще са в полза и защита на потребителите.

Да, правим всичко да е в полза на потребителя. За нас именно това най-важното, За това и расте бързо форума. :)

За това и расте бързо форума. :)

Извън темата, колко посещения общо и колко уникалин прави на месец - ако искаш може и на лично, ако не твое право е тази информация да си остане лична! :)

Извън темата, колко посещения общо и колко уникалин прави на месец - ако искаш може и на лично, ако не твое право е тази информация да си остане лична! :)

Това винаги ми е било интересно! В ADX гледам, че 7 сайта си делят 760к уникални на месец. Предполагам най-големият процент се пада на форума, но може и да греша. :)

Re: От: Re: От: Политиката на сайта

Това винаги ми е било интересно! В ADX гледам, че 7 сайта си делят 760к уникални на месец. Предполагам най-големият процент се пада на форума, но може и да греша. :)

ММ, най-големият % е за андроида. :)

Горе