AMOUN
Well-Known Member
Да уточня, разбирам ги хората ... не че го прочетох цялото де
ама разбирам че нещо не им харесва и искат да го изтрия?
Ама не ми харесва тона им ... никак...
та да го чета ли цялото и да трия обявата или да им тегля една майна? и да не я трия?
щото аз мисля второто - и то само заради наглия им тон все едно ме задължават един вид ако не го маправиш ще те съдим... ми дреме ми - да съдят
малко забава да има...
да кажат моля ти се изтрии я, ще черпим а те незабавно да се изтрие .. ебах ги ? да не съм я пуснал аз я...
ама разбирам че нещо не им харесва и искат да го изтрия?
Ама не ми харесва тона им ... никак...
та да го чета ли цялото и да трия обявата или да им тегля една майна? и да не я трия?
щото аз мисля второто - и то само заради наглия им тон все едно ме задължават един вид ако не го маправиш ще те съдим... ми дреме ми - да съдят
малко забава да има...
да кажат моля ти се изтрии я, ще черпим а те незабавно да се изтрие .. ебах ги ? да не съм я пуснал аз я...
На вниманието на : Управителя
саит: едикоиси.com
ОФИЦИАЛНО УВЕДОМЛЕНИЕ
от „Агенция Светове“ ЕООД, ЕИК 200126773, със седалище гр. Пловдив и адрес за кореспонденция; Пловдив 4004, пощенски клон 4, пощенска кутия 25, притежаваща лиценз № 975 валиден до 18.08.2013,
Уважаеми г-н Управител ,
Пиша Ви това писмо във връзка с побликувана на вашия саит обява:
Посредническата дейност по намиране на работа в чужбина подлежи на регулация по Закона за насърчаване на заетостта, и се контролира от Инспекция по труда - Главна агенция по заетостта!
Агенция по заетостта е извършила пълна инспекция на посредническата дейност на "Агенция Светове" ЕООД и не са констатирани никакви нарушения!
Обявата , която е публикувана на вашия сайт е невалидна!Клиентите и посетителите на вашия сайт биват въвеждани в заблуждение - действие представляващо престъпление по смисъла на наказателния кодекс на република България!
Моля проявете нужното уважение и незабавно премахнете обявата от сайта : едикоиси.com
В случай, че не се отзовете на поканата ни и продължите да толерирате това недопустимо поведение ние ще приемем, че имате икономическа изгода от уронването на престижа на Агенция Светове. Независимо от това дали за Вас е изгодно да генерирате висок брой посещения, привлечени от невярна и достъпно поднесена информация или имате друг финансов стимул, неоснователното уронване на нашия имидж е незаконно. И ние няма да допуснем това да продължи.
С оглед доказване на истинността на нашите твърдение в едно съдебно производство сме ангажирали съдържанието на обявата на вашия саит и последващите промени да бъдат отразени и заверени от нотариус.
Намираме се в готовност да предприемем всички необходими действия за защита на правата и законните интереси на фирмата, които няма да се ограничат до съдебно дело. Тъй като свободната стопанска инициатива и в тази връзка задължението за лоялност при конкуренцията са подробно и детайлно законово уредени, ще искаме от Комисията за защита на конкуренцията да извърши проверка за установяване на нарушения на чл. 29, 30 и 36 (1) от Закона за защита на конкуренцията и налагане на предвидените в закона изключително сериозни санкции.
В тази връзка, с оглед коректността ни, искаме да Ви уведомим, че в нашия офис има събрани сериозно количество изявления от наши клиенти, които твърдят, че имат желание да прекратят договорните си отношения с нас именно защото са прочели обявата във вашия саит. Агенция Светове ще използва тези изявления, за да докаже негативната последица от свободата на анонимната публикация във Вашия сайт.
Тъй като вече сте официално предупреден за негативния ефект на обявата върху нашата репутация, в случай, че не изпълните незабавно след получаване на поканата нашите искания, за нас ще е очевидно, че целенасочено толерирате недопустимото поведение.
Готови сме, ако имате желание, да направим среща или да разговаряме по телефона, на която да обсъдим създалия се проблем, но категорично не сме съгласни под никаква форма да има каквото и да било забавяне на удовлетворяването на нашите искания.
Моля незабавно да премахнете обявата: едикоиси.com