Помощ Блога не се зарежда с WWW

mantaman

Well-Known Member
На блога за компютрите от подписа който беше с домейн от блъгър и ПР3 му купих от Годади същото име с Инфо. И всичко заспа само дето ми изчезна ПР и както се оказа всичко започва на ново. И понеже го купих най вече за да си линквам и с ПР 0 не ми върши работа реших да върна блогспот като основен домейн а инфото само да пренасочва към старият домейн дето си има ПР 3. Това го направих обаче сега като напиша домейна.инфо няма проблем зарежда обаче като напиша www.домейна.инфо и не иска ефектът е че от няколко дни от търсачки нямам никъкво влизане а преди това имаше стабилно по около 20-30 на ден.
Какво може да съм пропуснал за да не иска да зарежда

От: Помощ Блога не се зарежда с WWW

вероятно си оставил старите настройки в днс-ите в годаду

влез си в днс-ите и иди на www вместо ghs.google.com въведи @ ти си пренасочил домейн.инфо към блога в блогспот но не си сменил настройките с www

ето ти видео къде според мен бъркаш http://www.bullblogger.info/2009/11/blogger_30.html в 2:21 мин е

Да точно това се оказа, мерси много за бързия и точен отговор. Когато настройвах Годади точно от твоя блог го гледах как става.
Поздрави

Аз имам същия проблем с блога ми в www.pussyblog.com/

С www отпред не го отваря само с домейна и разширението----pussyblog.com/

Примерно

www.моят-блог.pussyblog.com/ Не го отваря

моят-блог.pussyblog.com/ Отваря го

Някакви предложение за решаване на проблема, макар че това май си е специфика на блога

Горе