Моля за помощ.
Сайтът е на WP.
Реших да си актуализирам темата, която дава много грешки в ИЕ10. Благоразумно отлагах от много време и е имало защо. Както и да е.
Направих чайлд тема (с плъгин orbisius)
Качих новите файлове с ФТП (глупавата тема иска пълна преинсталация на WP, но четох, че може просто да се заместят файлове)
До едно време всичко беше наред. Не се оправи в ИЕ 10 (като погледнах в кода, видях, че имат фиксове за ИЕ7, 8 и 9, но нямат за 10, мамка им, защо послушах техния съпорт, който каза да актулизирам темата), но поне в останалите браузъри нямаше проблем.
Като реших да активирам parent theme от админа и се получи бяла страница
Отвреме навреме зарежда нещо, но не мога да вляза в админа.
Съжалявам, ако не описвам ясно, но малко се паникьосах.
Не съм програмист. Знам колкото да си докарам беля.
Сайтът е на WP.
Реших да си актуализирам темата, която дава много грешки в ИЕ10. Благоразумно отлагах от много време и е имало защо. Както и да е.
Направих чайлд тема (с плъгин orbisius)
Качих новите файлове с ФТП (глупавата тема иска пълна преинсталация на WP, но четох, че може просто да се заместят файлове)
До едно време всичко беше наред. Не се оправи в ИЕ 10 (като погледнах в кода, видях, че имат фиксове за ИЕ7, 8 и 9, но нямат за 10, мамка им, защо послушах техния съпорт, който каза да актулизирам темата), но поне в останалите браузъри нямаше проблем.
Като реших да активирам parent theme от админа и се получи бяла страница
Отвреме навреме зарежда нещо, но не мога да вляза в админа.
Съжалявам, ако не описвам ясно, но малко се паникьосах.
Не съм програмист. Знам колкото да си докарам беля.