M mucito0 New Member 11 Април 2016 #1 Въпросът ми с каква програма мога да сложа на клипчето ми Graphic EQ и подобни ефекти .. много от клиповете в Youtube има такива ефекти подобни на Graphic EQ. Благодаря ви предварително
Въпросът ми с каква програма мога да сложа на клипчето ми Graphic EQ и подобни ефекти .. много от клиповете в Youtube има такива ефекти подобни на Graphic EQ. Благодаря ви предварително
M minch3v Active Member 12 Април 2016 #2 От: Помощ .. С каква програма са направят клипчета с ефекти ?? Adobe After Effects, има много tutorial-и в нета.
От: Помощ .. С каква програма са направят клипчета с ефекти ?? Adobe After Effects, има много tutorial-и в нета.
toniintro Active Member 14 Април 2016 #3 От: Помощ .. С каква програма са направят клипчета с ефекти ?? Да, предложението на minch3v е, може би най-добрият вариант. Мисля, че някъде имаше и уроци преведени на български. П.П. Извинявам се за "спама", но... Ега ти правописа човече! :shock:
От: Помощ .. С каква програма са направят клипчета с ефекти ?? Да, предложението на minch3v е, може би най-добрият вариант. Мисля, че някъде имаше и уроци преведени на български. П.П. Извинявам се за "спама", но... Ега ти правописа човече! :shock: