tuger Well-Known Member Рейтинг - 100% 13 0 0 6 Юли 2020 #1 Здравейте, трябва ми човек, който може да ми помогне да оптимизирам бързото зареждане на малък блог. Ако се справи добре, ще ми помогне и за други сайтове. Повече инфо на ЛС. Поздрави
Здравейте, трябва ми човек, който може да ми помогне да оптимизирам бързото зареждане на малък блог. Ако се справи добре, ще ми помогне и за други сайтове. Повече инфо на ЛС. Поздрави
cross Well-Known Member Рейтинг - 100% 41 0 0 7 Юли 2020 #2 Здравейте, може ли да изпратите повече детайли на ЛС ?
alexkuzmov Well-Known Member Рейтинг - 100% 4 0 0 7 Юли 2020 #3 tuger каза: Здравейте, трябва ми човек, който може да ми помогне да оптимизирам бързото зареждане на малък блог. Ако се справи добре, ще ми помогне и за други сайтове. Повече инфо на ЛС. Поздрави Увеличете... Custom блог или wordpress?
tuger каза: Здравейте, трябва ми човек, който може да ми помогне да оптимизирам бързото зареждане на малък блог. Ако се справи добре, ще ми помогне и за други сайтове. Повече инфо на ЛС. Поздрави Увеличете... Custom блог или wordpress?