Помощ за ясла

Izida

New Member
Здравейте, колеги!

Обявявам награда за този, който успее да уреди едно детенце в столична ясла по мой избор!

Темата не е смешна, просто нещата станаха много сложни!

Благодаря на всички, които ще се отзоват!

От: Помощ за ясла

мисля че ако можехме да уреждаме такива неща, сега нямаше да пишем в този форум

според мен няма да успеем да помогнем много много
колкото и да ми се иска макар и за самия себе си да имам такива "способности"

ох немога вече...
ЯслаМен ако може да урежда в лудници по избор да пусне пм

Проблема е там, че според мен малко от членовете на форума или поне тези, които са най-много време на линия и влизат най-често, нямат деца.

Коя беше собственичката на форума за майките? Питай нея - мисля, че тя може да помогне :)

Коя беше собственичката на форума за майките? Питай нея - мисля, че тя може да помогне :)

voic4e супер съвет ......ами аз бях но не може да помогне

Благодаря на всички! Знаех, че така ще стане, но бях длъжна да опитам. Хора всякакви.
Аз също имам форум за майки, но това не помага...

Izida мила нямам никакъв форум ни за майки ни за бащи нето за каквото и да е друго ........просто ми стана интересен съвета на voic4e .........но ти наистина беше длъжна да опиташ щото никога не се знае понякога получаваме помощ от там където най малко сме я очаквали .......

Последно редактирано:

Сори че го пиша, ама пробвай - ако имаш възможност - с дарение - например телевизор - може и стар - говори с директорката. Нещата просто са такива...

Дарението не е незаконно - така, че данъчните няма да ни притесняват. Всичко се описва и даже си взимаш в началото на годината процент от него.

Горе