Здравейте, търся разработчик, който да ми прегледа хоста и ако трябва да препоръча нов план за нуждите на магазина, да прегледа и настрои сайта ако прецени и да ми обясни как да работя правилно с него където греша и с няколко плъгина свързани с експорт и обновяване на наличностите. Сайтът съм го правил сам с готови платени тема и платени и безплатни плъгини и с помоща на съпорта от темата, плъгините и хостта. Два пъти ползвах услугите на разработчици, но и в двата случая с времето установих, че промените, които са направени не са ок и повече вредят отколкото помагат на сайта и ги трих или променях. Занимавам се около половин година и съм настроил сайта и работи задоволително, поне до скоро. Преди това не съм се занимавал със сайтове и нямам идея от програмиране.
Основен проблем е - от около месец не стига процесурното време и зачестиха спиранията на сайта, но има и други неща, за които трябва помощ от специалист.
Та търся разработчик, който е запознат с wp и woocomerce. Моля препоръчайте коректни специалисти, с които сте работили или ако Вие сте такъв пишете.
При инетерес ще ви давам адреса на сайта на лично, защото забелязах, че не е практика да се посочват сайтовете в темите. Още малко инфо по моя проблем може да видите и в друга тема тук.
Благодаря.
Основен проблем е - от около месец не стига процесурното време и зачестиха спиранията на сайта, но има и други неща, за които трябва помощ от специалист.
Та търся разработчик, който е запознат с wp и woocomerce. Моля препоръчайте коректни специалисти, с които сте работили или ако Вие сте такъв пишете.
При инетерес ще ви давам адреса на сайта на лично, защото забелязах, че не е практика да се посочват сайтовете в темите. Още малко инфо по моя проблем може да видите и в друга тема тук.
Благодаря.