Помощ, изчезват ми линковете в GWT!!!

uni-web

Well-Known Member
Здравейте,

Колеги, от няколко дни се случва нещо много странно с единият ми сайт.

Както по заглавието на темата става горе долу ясно за какво иде реч, но аз да си обясня по-подробно.

Значи преди няколко дни мисля петък или събота като прегледах вечерта късно GWT, на сайта ми от подписа за игрите всички линкове към главната страница липсваха. Сега днес поглеждам започнали да изчезват и линковете към другите страници.

Направо нямам на идея на какво се дължи и въобще какво става това е ненормално явление.

Моля за помощ някой, ако знае или предполага нещо нека дава съвети защото така не може. :(

От: Помощ, изчезват ми линковете в GWT!!!

Споко, сега погледнах и при мен е така. До преди няколко дни (като ги гледах за последно) линковете бяха няколко хиляди, а сега са... 25 :D да, няма грешка, точно 25 показва че са. Обаче сайта си е там дето си беше и преди, така че май не е нещо от което трябва да се притесняваме.

Пуууу, пак ме поуспокои, ама иначе при мен при другите няма мърдане само на тоя за игрите е така. Ужас аз като видях и паднах викам айде, де згазих лука сега. :(

Споко, сега погледнах и при мен е така. До преди няколко дни (като ги гледах за последно) линковете бяха няколко хиляди, а сега са... 25 :D да, няма грешка, точно 25 показва че са. Обаче сайта си е там дето си беше и преди, така че май не е нещо от което трябва да се притесняваме.

Това ако се сещате се случи и преди няколко месеца http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=39828

Сигурно пак е свързано с някакъв ъпдейт, доколкото си спомням по онова време течеше PR ъпдейт

Същото явление се наблюдава и при мен от вчера, липсват ми над 40 000 връзки... Не се притеснявам, защото миналата година се притесних за няколко дни, докато се нормализира Гошко...

Последно редактирано:

Гугъл са обявили, че това е грешка и работят по отстраняването и. Линк към статус блогът им (htЖp://webmaster-forum-announcements.blogspot.com/2013/02/known-issue-links-to-your-site-data.html)

Дам, аз съм назад с около 25-30к на един сайт, което по 2 от думите направо го изметна извън топ 100. Мислех, че е от редиректа към www, които сложих преди 1-2-3 месеца, но явно проблема е друг. Ще ги чакаме да си оправят поредната щуротия и толкова....

Горе