Помощ при закупуване на домейн от някой друг...

eakhd

New Member
Здравейте на всички, така че аз съм студент, който управлява стартиращ бизнес в индустрията за енергия / парникови газове и се интересувах от придобиването на домейн. За съжаление, някой друг го притежава, но пренасочва към някаква малка компания за печат на ризи в Испания. Опитах се да се свържа чрез формуляри за контакт и т.н. - притеснявам се, че ще го определят на ниска цена. Някакви съвети за получаване на най-добрата сделка? Все още не са отговорили, но беше любопитно какво мислите всички вие. Какъв е най-добрият начин да се свържете с някого, когато купувате домейн
 
Последно редактирано:
Аз веднъж исках да купя домейн от собственик, като исках да го взема за малка сума 100$. Домейна не беше значителен и нямаше активност. Отсрещната страна ми каза, че може - 100К$.
От тогава нямам желание да си разменям мейли. Ако ще се дават пари, има доста стойностни домейни на пазара за 2-3К$, в случай, че е много належащо.
После се замислих и прецених, че добрият домейн е поддържаният домейн. Вече никой не помни и не пише домейни в линк бара. Всичко се клика на линкове - бързи бутони и т.н.
Моят съвет е ако сте решили да си купувате домейн, намерете си свободен и го развийте от начало.
 

Горе