D devilx Well-Known Member 16 Януари 2011 #1 Писаха ми за сделка,но не мога да разбера какво точно ми предлагат щото е на английски..малко помощ няма да е зле What do you think about a CPA deal on sports for €100 and a base line of € 20 for all the positions that Bet365 is currently having?
Писаха ми за сделка,но не мога да разбера какво точно ми предлагат щото е на английски..малко помощ няма да е зле What do you think about a CPA deal on sports for €100 and a base line of € 20 for all the positions that Bet365 is currently having?
Fozzy Well-Known Member 16 Януари 2011 #2 От: Помощ с английски за сделка.. Да замениш всички банери на bet365 с техни, като те ще ти плащат на базата на cpa (cost-per-action). Демек, когато някой юзър се регне/заложи и т.н. Само, че не мога да разбера колко точно ще ти плащат.
От: Помощ с английски за сделка.. Да замениш всички банери на bet365 с техни, като те ще ти плащат на базата на cpa (cost-per-action). Демек, когато някой юзър се регне/заложи и т.н. Само, че не мога да разбера колко точно ще ти плащат.