Помощ с Google отзиви

onegeorgiev

Member
Здравейте, колеги,

Всеки, който е стартирал нещо в интернет, знае колко е трудно в началото и каква убийствена конкуренция има навсякъде. Малко хора те познават, доверието се изгражда трудно, а без добро онлайн присъствие е още по-сложно.

Стартирах нов проект и в момента най-много ми помага подкрепата на хора, които разбират колко са важни първите крачки. Ако искате да ударите едно рамо, ще съм супер благодарен за хубав Google отзив - това може да направи разликата огромна.

Ако някой е навит и иска да помогне - моля, нека ми пише ЛС. Ако има и той профил в Google - мога и аз да добавя отзив за него. Не виждам нищо лошо в това да си помогнем малко, но ако път някой смята, че това не е окей, може просто да игнорира темата, вместо да търси поводи да се заяжда.

Благодаря на всеки който реше да помогне!

Добре го написа, почти те съжалих.
Изчакай да се появят още двама-трима "такива" като теб, направете си група в Дискорд и там си коментирайте темета, ако искаш цял ден. Казах, че нямам нужда от излишни коментари...

• Haha
Реакции: Sky

пробвай като начало

Благодаря ти, колега!
моля, прати ми на лс линк и направо ми напиши какъв отзив искаш да ти го публикувам

прати ми и на мен , имам към 70 профила в гугъл и от всеки мога да ти оставя добър отзив с различно ИП

Горе