Току що докато си правех един brainstorming ми хрумна ЕБАСИ идеята (извинете за грубия израз но съм развълнуван :mrgreen. Явно няма да спя и тази вечер, за да си напиша PHP кодовете и AutoIt скриптовете за идеята и ще я осъществя възможно най-скоро - просто на момента нямам нужните средства, но ще си ги набавя до 1-2 седмици с малко hard work. И веднъж стартирам ли всичко минава на автопилот, пълнещ ми джоба. Идеята е супер уникална (не съм я виждал никъде до сега) и може да се завърти малко и да се използва за бая неща.
Ако метода ми проработи (в което съм почти сигурен) ще го споделя с хора, които аз избера (1 максимум 2) от форума срещу съответна сума или безплатно, зависи колко ми е приятен човека.
Пожелайте ми късмет, че ще ми е нужен доста докато набавя парите за стартиране.
Пожелавам ви успех с вашите сайтове и дано и на вас ви дойде някога такава идея за такава "крава" от която да "доите" парички.
Поздрави към всички потребители най-вече, защото малко или много този форум ме накара да си променя възгледите за това как стоят нещата в онлайн бизнеса и че парите тук не идват от много труд, а от умен, уникален и нов находчив метод, който да ползвате.
Ако метода ми проработи (в което съм почти сигурен) ще го споделя с хора, които аз избера (1 максимум 2) от форума срещу съответна сума или безплатно, зависи колко ми е приятен човека.
Пожелайте ми късмет, че ще ми е нужен доста докато набавя парите за стартиране.
Пожелавам ви успех с вашите сайтове и дано и на вас ви дойде някога такава идея за такава "крава" от която да "доите" парички.
Поздрави към всички потребители най-вече, защото малко или много този форум ме накара да си променя възгледите за това как стоят нещата в онлайн бизнеса и че парите тук не идват от много труд, а от умен, уникален и нов находчив метод, който да ползвате.