tuger
Well-Known Member
Преди няколко седмици някои е влязъл в един бизнес акаунт. Паролата я знаят двама души. Оказа се, че е поръчан таблет от съмнителен сайт за $300. Транзакцията е направена по време, когато и да двамата не са на компютър. Не е посочен адрес за доставка. След като ме информираха за този странен случай започнах да проверявам кога и от къде е влизано в акаунта. Оказа се, че липсва най-простата защита в такива случай - от кое IP е логнато последно
Повдигнах диспут и продавачът се отзова бързо и коректно (странно, но факт !). Каза, че е изпратил няколко емайла с въпроса къде да изпрати таблета. След като го помолих да ми каже името и емайла - каза ми някакво украинско име и случаен gmail емайл. В крайна сметка върнаха парите и излязохме сухи. Обаче тая миризлива история ... мирише отвсякъде.
И защо след като се бият в гърдите колко са сигурни Gaypal не са направили най-елементарното ?:evil:
Вие как мислите ?
Повдигнах диспут и продавачът се отзова бързо и коректно (странно, но факт !). Каза, че е изпратил няколко емайла с въпроса къде да изпрати таблета. След като го помолих да ми каже името и емайла - каза ми някакво украинско име и случаен gmail емайл. В крайна сметка върнаха парите и излязохме сухи. Обаче тая миризлива история ... мирише отвсякъде.
И защо след като се бият в гърдите колко са сигурни Gaypal не са направили най-елементарното ?:evil:
Вие как мислите ?