Малко форуми имат такива правила като тук. Казвам го защото не само аз съм го ял, а защото е масова практика. Тези хора не общуват с уебмастъри е по никакъв начин не знаят защо е нужно да даваш на хората подписи. Това не е само едно голямо "благодаря, че си част от нас и споделяш информация", а си е и един вид равенство. Не знам защо се възмущавате толкова. Щях да го практикуват този начин на събиране на линкове тук, но ме отказаха точно от Бг-мама. Разбрах, че хората или по-скоро администраторите на такива форуми не са съзряли за това. Не ги оправдавам, само обяснявам защо е така, като се надявам да успея по един или друг начин да намекна за това, че от форум до форум има разлика и че всеки има политики, които са в доста голяма степен против тези, които искат линк или нещо повече в замяна на дадена информация или помощ по някой проблем.
За това когато видя някой с мнения по 1-2 думи, с нетърпение да се закачи за 10 и да е минала седмица, ми става едно такова криво, защото не стига, че е наспамил хубави теми с неясно послания или незначителни, но и ще източи с 4 линка максимума + ще си пусне офертата с пазара. Преди ден имаше такъв случай, пресен-пресен. Животът върви така - даваш нещо -> получаваш нещо. Такъв е принципа и на търговията. Всичко друго е минус за една от страните.
Мен ми казаха, че ми махат подписите (бяха 2, даже май 1, че само форума беше само като единствен БГ проект) и аз им пожелах успехи, както друго мога да направя. Това е политика, която водят и която аз като потребител по никакъв начин не мога да променя. За това на мен присъствието в такива общности губи смисъл. На мен къде ми е бенефита да пълня контент на някой? Все пак те така или иначе (ако са кадърни) успяват един път да станат по-големи с новите потребители, и друго - да монетиризират трафика - я на CPM реклама, я на клин, я на статия, и там каквото се сетите. Не се връзвайте толкова, просто вече си знаете.