Поредният скандал - развалихме си отношенията и с Ватикана

redrum

Well-Known Member
Коментирайте последната изцепка на правителството.

За тези, които не знаят - синът на Кирил Маричков е предложен за посланик във Ватикана. От там обаче отхвърлят кандидатурата, защото синът на убиеца Маричков е написал педерастки роман, в който момче на име Иван се пляска с католици. Плюс това няма никакъв дипломатически опит и явно е предложен по шуробаджанашка линия. Ама това е Ватикана, не е кварталната кръчма. Скандалът е съизмерим със скандала за българската следа в покушението срещу папата. Отново се оакаха сериозно, чакаме Бате Борисов да "отрегулира" нещата :-o
 
От: Поредният скандал - развалихме си отношенията и с Ватикана

Реди тази новина мисля че я четох преди поне няколко месеца - да не е пак да са го предложили след като вече го отхвърлиха :)

Освен неговото назначение в групата имаше още няколко интересни ако не се бъркам една медицинска сестра замина за Хърватска

Нема такава държава
 
От: Поредният скандал - развалихме си отношенията и с Ватикана

Днес в новините разпалено го дискутираха,но и аз не съм много наясно какво пак е станало.
 
От: Поредният скандал - развалихме си отношенията и с Ватикана

Майната им без това имат много претенции тея от Ватикана. Каквото и да става, Ватикана никога няма да даде пари на православна църква... а и плюс това с техните претенции, хляба 500 % по евтин от Италианците, цигарите да не говорим и още куп други работи. Имат бели паспорти, хойкат си където искат, а във Ватикана да влезе италианец, камо ли чужденец е пълен абсурд.
 
От: Поредният скандал - развалихме си отношенията и с Ватикана

Скандалът е съизмерим със скандала за българската следа в покушението срещу папата. Отново се оакаха сериозно,
Е, не. Твърде щедро оценяваш едно лошо написано домашно.
Съвсем наскоро е отказан агреман на френския кандидат за посланик. Заради публично "гействане". Също и на кандидата на САЩ, не запомних за какво точно.
Ватикана си има изисквания - който не ги спазва, не получава агреман. Нищо особено. Но е август, пък и за някои е много добре да правят от муха слон.
А, и книжлето е станало best seller, след като рутинната случка се раздуха - те това е маркетинг.
 

Горе