uni-web
Well-Known Member
Абе да *ба и предприемачеството и всичко. Толкова ли не можа да измислиш едно заглавие и две изречения текст или като видиш вирал, и веднага да го окрадеш.
Направо нямам думи как може такава наглост, майната му това аз съм си го писал нищо, че съм от 5 часа на компа за да работя, ама то да е един път както и да е.
Научете се или да си пишете новини или да си плащате на хора да ви ги пишат като аз правя и двете.
Стига с тези кражби!!!
Т бива бива ама две изречения и едно заглавие е това бе, пуууууууу не ми са пцова за да не мърся форума иначе имам богат език.
За да има още доказателство:
Направо нямам думи как може такава наглост, майната му това аз съм си го писал нищо, че съм от 5 часа на компа за да работя, ама то да е един път както и да е.
Научете се или да си пишете новини или да си плащате на хора да ви ги пишат като аз правя и двете.
Стига с тези кражби!!!
Т бива бива ама две изречения и едно заглавие е това бе, пуууууууу не ми са пцова за да не мърся форума иначе имам богат език.
http://spodeli.eu/evgeni-daynov-putin-mozhe-da-poiska-balgariya-articles-3060.html
Евгени Дайнов: Путин може да поиска България!
Това заяви току що в студиото на Здравей България Евгени Дайнов. Той заяви, че Владимир Путин се опитва да влезне във войната с ИДИЛ както Сталин на времето през втората световна война.
Той каза, че това е нужно но трябвало да се внимава после какво ще поиска Владимир Путин, защото руснаците винаги искали територия, а било и напълно възможно да поиска и нас.
На: 2015-11-18 07:53:33 от admin В: Новини - Етикети: Русия , България ,
http://sosnovini.bg/евгени-дайнов-путин-може-да-поиска-българия-18342.html
Евгени Дайнов: Путин може да поиска България!
Това заяви в студиото на Здравей България Евгени Дайнов.
Той заяви, че Владимир Путин се опитва да влезне във войната с ИДИЛ както Сталин на времето през втората световна война.
Той каза, че това е нужно но трябвало да се внимава после какво ще поиска Владимир Путин, защото руснаците винаги искали територия, а било и напълно възможно да поиска и нас.
Автор SosNovini.bg Публикувано на 09:32, 18 Ноември 2015
За да има още доказателство: