От: Поръчани статии, които са публикувани в wordpress.com
Нова доза забавление от днес от личният ми мейл:
Нали ме беше блокирал? Почна като някоя вдовица да виеш през 5 минути по форумите. Жалко и смешно е. Никой не е казал, че ще идва в дивата провинция, за да се разправя с теб. Просто адреса ми е нужен, за да подам иск за обещетение. Непрекъснато повтаряш, че съм бил зле психически, мръднал и т.н. , ще се наложи да го докажеш в съда. В противен случай е обида и дори клевета и то на публично място и ще трябва да си платиш глобата. Такива са законите, не съм ги измислял аз. Всеки мъж трябва да носи отговорност за своите думи, но както гледма как взе да ми хленчиш през 5 минути, нещо не виждам това да са реакции на мъж. Лесно е да се скриеш зад глутницата от форума и да викаш по мен - "Той е луд, той ме измами....." Покажи ми къде съм ти прехвърлил авторските права? Ти дори и за 5лв. се направи на разсеян, хем ги има черно на бяло, нали? Обаче документ за авторските права нямаш. Уговорката беше да видиш дали ти вършат работа за 2 месеца. Много лесно забравяш. Какво те бърка, че съм ти дал стационарен телефон? На непознати не давам лични данни и мобилни телефони. Ти дори ЕГН ми искаше, нали помниш? Какво беше намислил и като не стана, ме нападна във форума? Ти си мисли, че съм луд, но аз те прецених кой си и какво си. Дали пък нямам познати в Стара Загора, които те знаят?