Последния човек на който ударихте червено

ReminD

Well-Known Member
Такава тема хич не е имало, пък мен след като ме короноваха за градинар на форума ( човека ряпа ), няма как да не пусна 1 тема, поне да си пиша сам в нея.

От: Последния човек на който ударихте червено

До сега няма някой който да е уважен с тая чест да му ударя червено :)

На онзи тип със строителния сайт.Хората му обясняват, че не става така, ма той де ли си набиваше :d

Имам смътни спомени досега два пъти да съм давал червено. Първият път беше за явна неграмотност (не помня дали не пишеше и на шльокавица), а вторият път беше за грубо неуважение и третиране на околните като слуги.
Червено давам само за сериозни неща. За несъгласие с мнение или антипатия не давам червено. Ако не съм съгласен с някого, просто пиша това, което мисля, след неговото написано в темата. Ако ми е антипатичен, но не прави сериозни мизерии на никого (т.е. ако не е достатъчно вреден), просто го търпя и чат-пат се заяждам с него. Няма идеални хора и трябва да се понасяме все някак.

П.П.:
Темата е за последния човек. Не ги споменавам нито като имена, нито като nickname, защото не ги помня.

Толкова отдавна беше последното, че не помня. Май на теб беше. Освен теб не помня кой съм почервенявал.

До сега няма някой който да е уважен с тая чест да му ударя червено :)

Червеното е само за съпартийци, нали? :mrgreen:

От: Re: Последния човек на който ударихте червено

аз също не удрям червено ама като се замисля последно минлата година кацаров преди да го банна за три месеца ама прекали :)

Ти уж си го баннал, ама духът му витае във форума. :)

Харконе кръв червена репутация и червена партийна книжка не се дават тука така - Кой не верва да пита ББ колко зор е видял докато стане член на БКП

И аз не давам червена репутация.

Е като не давате червена репутация не пишете в темата...

Казвате на блинки или куул да експортнат на топ 100 потребителите кой кво дал и се реше :D - аз последно дадох на един дето пишеше очеизвадни глупости, но си беше силно червив и преди това, освен че пишеш глупости и спамеше с некъя измислен сайт - сега за ника не мога се сетя

Ама вижте как по-голямата част от хората тук не си спомнят на кой са дали червена репутация. Аз не ги помня, защото не се задържат и не са се отличили с нещо по-конкретно. Даже и на крачмето не давам, там играе банна, за да не прави мизерии и интриги. ;)

Не помня на кой точно последно дадох червено, ама си го заслужаваше

Май нямам спомен на кой дадох, беше скоро, но наистина не съм се старал да му помня прякора. Няма какво да си крия - давам червени след като преценя, че е нужно. Имам това право, упражнявам го.

И аз не давам червена репутация.
На мен си лепнал една - бая се учудих защо, но аз и без това на репутациите не обръщам особено внимание :)
Аз нямам спомен да съм давала червено, чат пат съм давала зелено ако някоя тема или мнение ми хареса.

Казвате на блинки или куул да експортнат на топ 100 потребителите кой кво дал и се реше :D - аз последно дадох на един дето пишеше очеизвадни глупости, но си беше силно червив и преди това, освен че пишеш глупости и спамеше с некъя измислен сайт - сега за ника не мога се сетя
И аз на тоя му дадох.. той мина и Кацаров по червени квадрати май. Иначе по-принцип не давам.
Май преди това дадох на Алън, щото мислех че ми е сърдит нещо... ама то беше преди година някъде.

Моя първи/последен/единствен червен картон си беше за danko6, за дето ме набута с 50лв, които така и не ми върна. Използвам случая да му го припомня ;)

Горе