линкове имам доста към този сайт...Бате, при блог структурите това се наблюдава често, просто захапването на всичко става постепенно, както и от време на време падане на определени статии, сформирани като отделни Url-та.
Според мен е временно, с помоща на някой друг линк може нещата да се стабилизират. Ти дали си натрупал стабилни и много връзки към сайта? - Все пак това много помага за силата на отделните статий и тяхното ранкване.
имам уебмастър тоолс и събмитнат сайтмап... абе чакам сега ... линкове просто нямам много други мои сайтове да наътрупам , а хората неискат да разменят много много така че не виждам откъде ще хвана линкове освен да си купя...Моят съвет е да изчакаш малко като намериш още някои линк. Провери дали ти се кешират добре /тоест дали всичко е кеширано както трябва/ поне индексираните страници. Може да си направиш сайт мап.
Как откъде бе бате? От:имам уебмастър тоолс и събмитнат сайтмап... абе чакам сега ... линкове просто нямам много други мои сайтове да наътрупам , а хората неискат да разменят много много така че не виждам откъде ще хвана линкове освен да си купя...
ми честно казано освен за този , за други форуми не ми оставя никакво време почти , може би по 1-2 поста... просто тука си прекарвам цялото време отделено за "форумстване"Всяко начало е по трудно на следващия ъпдеит ще си ок в кои форуми още пишеш добави линк от навякъде ....