Потенциални проблеми от добавяне он бутон DONATE на PayPal

niks

New Member
Потенциални проблеми от добавяне на бутон DONATE на PayPal

Казуса е следния

Имам сайт на историко/политическа тематика посещаван от българи по целия свят с уникално съдържание.

Сайта не е комерсиален и няма да бъде затова смятам да му сложа единствено бутон DONATE на PayPal

Интересува ме какви проблеми за акаунта ми в PayPal могат да ми създадат хейтъри и милиционерчета.

Когато настройвах кампанията в PayPal видях че има опция Button Encryption но тя не е достъпна за моят Персонал акаунт и трябва да го ъпгрейдвам което на този етап не е опция. Може ли някой да модифицира кода ?

Също ако някой изпрати някакви пари и после се оплаче възможно ли е да имам проблеми и да се стигне до блокиране на акунта.

Вариант е и да си направя нов акаунт в PayPal специално за тази Кампания но мисля че 2 акаунта ще ми създадат повече проблеми

Ако има някой с опит в тази материя нека сподели

Последно редактирано:
От: Потенциални проблеми от добавяне он бутон DONATE на PayPal

Може ли да споделиш сайта на ЛС :)

Относно PayPal не виждам какъв ще е проблема, ако някой се оплаче от нещо просто да му върнеш дарението и това е. Не вярвам пейпал да ти направят проблеми след това.

Относно множеството аканти мисля, че не е добра идея, защото може да ти блокират и трите.

Относно даренията, не виждам какъв проблем може да ти създадът на теб.

А относно възможността за модифициране кода на бутона когато не е криптиран, какви проблеми може да създаде това.

Сайта на този етап ще се въздържа да споделя дори и на лични, макар че не е трудно да се открие от всеки с достатъчно гънки

Последно редактирано:

Ако някой реши да те прецака би направил следното : От 5 различни акаунти дарява сумата от по 1 $ например, и след това пуска 5 (диспути) или там как се казваше и акаунта ти се заключва автоматично. А за да го отключиш после трябва да минеш през 1 милион простотии и телефонни разговори, които ще ти излязат по-скъпо от дареното.
Все пак успех:)

Не забравяй, че за дарения дължиш данък. Не го търси в ЗДДФЛ - там не го пише. Чети ЗМДТ.

Горе