Ахахах, доста е десен, за да го направи народа. Иначе доста соц настроение носи клипа. Има някакъв чар, определено.Сега coolice ще го обвинят в ретрограден комунизъм... :lol:
Сега coolice ще го обвинят в ретрограден комунизъм... :lol:
Има курорти дето са много по - готини. 6 години подред ходих на "Дружба", или Константин и Елена както му викат сега... като изключим, че не се чува българска реч... ми допада... А "Бодрум" и "Какао" са върха на кифладжийската и чалгаджийско - олигархо-милиционеро - мутренска простотия.. или така нареченото от мен накратко - Селяк /селянка/ се прави на сноб/ снобарка ... а мажат лютеница по квартирите иначе...Айде по сериозно бе в момента е много по-готино.
Има курорти дето са много по - готини. 6 години подред ходих на "Дружба", или Константин и Елена както му викат сега... като изключим, че не се чува българска реч... ми допада... А "Бодрум" и "Какао" са върха на кифладжийската и чалгаджийско - олигархо-милиционеро - мутренска простотия.. или така нареченото от мен накратко - Селяк /селянка/ се прави на сноб/ снобарка ... а мажат лютеница по квартирите иначе...
Винаги като си спомнят за миналото, хората се сещат само за хубавите неща. След време ще мислите за сегашното време, че е било по-добро. Всъщност всяко време си има и предимствата и недостатъците, всеки сам избира как да се чувства и как да живее.
Аз иначе съм от около 2-3 месеца във Варна и ходя на "Слънчев ден". Няма много хора и е добър плажа, на варненския не съм ходил, защото ми казаха че бил доста зле.
Тези снимки от Рапонги ли са? Много е хубаво, наистина. Как съм го пропуснал това местенце.Отиди на Рапонги - в съшност снимките дето ги пуснах са от там. Иначе слънчев ден е класика
Има курорти дето са много по - готини. 6 години подред ходих на "Дружба", или Константин и Елена както му викат сега... като изключим, че не се чува българска реч... ми допада... А "Бодрум" и "Какао" са върха на кифладжийската и чалгаджийско - олигархо-милиционеро - мутренска простотия.. или така нареченото от мен накратко - Селяк /селянка/ се прави на сноб/ снобарка ... а мажат лютеница по квартирите иначе...
Тези снимки от Рапонги ли са? Много е хубаво, наистина. Как съм го пропуснал това местенце.
Чудно ми е да се направи една анкета и се пита, преди 50 години ли искат да сте били плажуващ или днес където има нон стоп партите, веселие и т.н
Чувам съм истории за Рапонги. Че там само лъскави коли и дупенца с малко ...ца, но може и да не са прави. Сещам се, това е след (или май беше преди) пряката за Делфинариума.